home Informatie Aanbiedingen -Ramsj- 2ehands Nieuwsbrief Inkoop Bestelinfo


In dit zoekvak kunt u ons aanbod Taschen -  Librero en onze ramsj, op sleutelwoord doorzoeken

MOBIELLaatst bijgewerkt 20-9-2020

Locatie:

Veemarktstraat 52-54

4811 ZJ Breda

telefoon: 076-5220337

ezelsoor@ezelsoor.nl


Openingstijden:

maandag : 13.00 - 18.00 uur

dinsdag t/m vrijdag: 10.00 uur - 18.00 uur

zaterdag: 10.00 uur tot 17.00 uur

Zondag: 13.00 uur tot 17.00 uur


Oprichting:

Sedert 1983.

Na bijna 20 jaar op nummer 49 gevestigd te zijn, zijn wij in 2002 verhuisd naar de overkant van de straat. Nummer 52-54. Door deze stap te maken, hebben wij onze winkelruimte met 75 vierkante meter kunnen uitbreiden

Eigenaren:

A.A.M. Fikken

M. Fikken - Fitz Verploegh


Bereikbaarheid:

De Veemarktstraat is een zijstraat van de Grote Markt en ligt in het historische stadshart van Breda.

Onze winkel is goed bereikbaar; de verschillende busstations zijn dichtbij en het NS Centraal Station ligt op loopafstand. Ook kunt U een bewaakte fietsenstalling in de nabije omgeving vinden.


Parkeren:

U kunt Uw auto parkeren op de nabij gelegen parkeerterreinen Beyerd/Vlaszak en het Chassé- veld. Tevens is er de mogelijkheid om in de Chassé Parkeergarage + de Turfschipparking (onder de bioscoop) Uw auto te stallen.


Aangesloten bij :

N.B.B. : Nederlandse Boekverkopers Bond

B.O.B. : Bond van handelaren in Oude Boeken


Voorraad:

Onze sterk wisselende voorraad bestaat uit: Tweedehands boeken, Antiquarische boeken, Uitgeversrestanten/Ramsj, Speciale aanbiedingen van o.a. Taschen /Librero, Steven Sterk / Tialda  etc.


Cadeaubonnen:

Nationale Boekenbonnen en VVV bonnen (plastic/kartonnen uitvoering)worden door ons geaccepteerd. Tevens geven wij een eigen boekenbon uit.


Bestelinfromatie:

Alle titels zijn in onze winkel verkrijgbaar. Als u een titel wilt bestellen, kunt u uw bestelling afhalen op ons ‘afhaaladres’ of ‘Pick up Point’ Veemarktstraat 52-54. Op bepaalde tijden kunt u zelfs met de auto voor komen rijden. (Laden en lossen). Ook kunnen wij u de bestelling toesturen. U dient dan wel rekening te houden met betaling vooraf en verzendkosten. Wij hanteren de tarieven van Post NL


Ondanks onze zorgvuldigheid, bestaat de kans dat er een reeds verkochte titel in de database en/of op onze site voorkomt.Zoeken:

Tegenwoordig kunt u ook onze site op sleutelwoord doorzoeken. Als u een woord in het zoekvakje invult, krijgt u te zien op welke pagina u het door u gevraagde sleutelwoord kunt vinden.


Wilt u zoeken in onze database, dan kunt u dat doen met de toetsen Ctrl+F. (Desktop).Gebruikt u een tablet en/of smartphone dan kunt  u onze database doorzoeken door zoeken op deze pagina  te gebruiken. Hoe te handelen,hangt af van de door u gebruikte uw browser.zoeken in database (tablet)


omhoog