home Informatie Aanbiedingen Ramsj 2ehands Nieuwsbrief Inkoop Bestelinfo


In dit zoekvak kunt u alleen onze ramsj en uitgaven van Taschen / Librero zoeken

MOBIEL
Laatst bijgewerkt 13-7-2018

1   2   3   4


Goden, monsters en helden - De mythologie van de oude Grieken

Josho Brouwers

Paperback  – 200 pag – geïllustreerd

Van 18.99 voor 7.90

Bestel

Betoverende natuurverhalen én weetjes voor elk seizoen. Wist je dat de statige blauwe reiger van Koninklijke afkomst is? En dat de waterkip ooit wit was en net zo snel vloog als een duif? Deze prachtig geïllustreerde bundel brengt 23 nieuwe sprookjes en legenden bijeen over Nederlandse vogels, planten en dieren. Voor iedereen die van 'verhalen vertellen' houdt of er graag naar luistert.

Verhalen die elke wandeling in de natuur extra leuk maken en bovendien ook verrassende weetjes bevatten. Zo wordt elk seizoen, ieder uitstapje in de natuur een stuk wonderlijker.

Leuk voor natuur- en tuinliefhebbers, wandelaars, natuurgidsen, ouders & kinderen. Met prachtige natuurfoto's.

Ford Madox Brown - Pionier van de Prerafaëlieten

Julian Treuherz

Perback 160 pag – geïllustreerd – groot formaat

Van 30.00 voor 9.90

Bestel


Ford Madox Brown (1821-1893) wordt wel eens de meest excentrieke van de Engelse Prerafaëlieten genoemd. Hij was een van de belangrijkste vertegenwoordigers van deze Engelse stroming, waarin een sociaal geëngageerd modernisme gecombineerd werd met een belangstelling voor de middeleeuwse kunst en de religieuze tradities. Deze eigenaardige mix gaf in het oeuvre van Ford Madox Brown het ontstaan aan meesterwerken zoals 'Work' en 'The Last of England'.

Daarnaast schilderde Brown schitterende landschappen, levendige portretten en fantasierijke historische taferelen die verrassen door hun originaliteit.Sjep en Flipke

Catharina Valckx

Gebonden - 23 pagina’s

Van 13.95 voor 4.99


Bestel


Het paard Sjep heeft een fiets en verder niets. Nou ja, niets, hij heeft ook nog een krakkemikkig hutje, maar omdat hij daar liever niet te veel tijd doorbrengt, springt hij vaak op zijn fiets. Op een dag fietst hij langs Waldo de beer, die een mooi huis heeft, maar graag een fiets zou willen hebben. Ruilen? Waarom niet. En dan is Sjep opeens de trotse bezitter van een groot huis, mét tv! Tot er aangebeld wordt door de familie konijn. Ze hebben gehoord van de ruil en zijn jaloers, want met zes kinderen willen zij ook wel zo'n mooi groot huis. Flipke, een van de konijnenkinderen, heeft een goed idee.

'Zou je dit huis niet willen ruilen voor een kind?' 'Welk kind?' vraagt Sjep verbaasd.'Nou, mij bijvoorbeeld,' zegt Flipke.En dan heeft Sjep opeens een kind! Maar komt van ruilen niet huilen? Tsja, meestal wel, maar gelukkig houdt Sjep er een goede vriend aan over. Vanaf ca. 4 jaarAan tafel - Een kookboek vol snelle gerechten

Nigel Slater

Gebonden – 416 pag – geïllustreerd

Van 19.95 voor 9.90

Bestel


Praktisch, inspirerend en klaar in een handomdraai . Het nieuwste boek van Nigel Slater, met meer dan 600 eigentijdse ideeën voor het diner, (geschikt voor thuiskoks van elk niveau) voor de dagen waarop je niet zo veel tijd hebt, maar wel een smakelijke maaltijd op tafel wilt zetten.


Van de auteur van het succesvolle Keukendagboek

Nigel Slater groeide op in Wolverhampton, kookt vanaf zijn tiende en werkte vanaf zijn zestiende in restaurants. Hij belandde uiteindelijk in Londen en schrijft sinds 1993 voor The Observer over alles wat met eten te maken heeft. Daarnaast schrijft hij kookboeken en presenteert succesvolle kookprogramma's voor de BBC. Nigel Slater won talloze prijzen voor zijn werk en heeft in de loop der jaren een enorme schare trouwe fans verzameld.Zijn eigen land – een reis door de werkkamer van Harry Mulisch *licht beschadigd

Robbert Ammerlaan

Gebonden – 448 pagina’s

Van 39.99 voor 17.50


Bestel


Aan de hand van uniek materiaal reconstrueert Robbert Ammerlaan de belangrijkste gebeurtenissen en ontwikkelingen in leven en werk van Harry Mulisch: de relatie tot zijn ouders, het vertrek van zijn moeder, de oorlogsjaren, de dood van zijn vader, de ontdekking van zijn schrijverschap, zijn liefdes en vriendschappen, de totstandkoming van zijn belangrijkste werken, de verhouding tot zijn collega’s, de geboorte van zijn kinderen.

‘Zijn eigen land’ is vooral een biografisch reisverhaal: het verslag van een ervaring, van een avontuurlijke zoektocht in Mulisch’ literaire laboratorium – een reis die nieuwe feiten aan het licht brengt, verklaringen oplevert, verrassende vondsten doet, onbetreden terrein verkent en onbekende schatten opdelft.
Bij zijn leven was Harry Mulisch een opvallende, publieke figuur, die bewondering oogstte, maar ook antipathie opriep, die volop zichtbaar was, maar voor de meesten toch onbekend en ongrijpbaar bleef.

Een boeiend, interessant, verrassend, indrukwekkend en fraai documentair boek over het leven en werk van Harry Mulisch.


omhoog

1   2   3   4     

zomerramsj