home Informatie Aanbiedingen -Ramsj- 2ehands Nieuwsbrief Inkoop Bestelinfo


In dit zoekvak kunt u ons aanbod Taschen -  Librero en onze ramsj, op sleutelwoord doorzoeken
Laatst bijgewerkt 15-1-2021

MOBIELPARKEREN

In Breda is mobielparkeren mogelijk.

Het voordeel van mobielparkeren is dat u geen contant geld, chipknip of pinpas nodig heeft om te parkeren maar via een mobiele telefoon de werkelijke parkeertijd achteraf betaalt. Hierbij gelden de huidige tarieven in Breda.

Hoe werkt mobielparkeren?

Om mobielparkeren te kunnen gebruiken moet u zich eerst aanmelden bij een van de providers die deze dienst aanbiedt.

Als u eenmaal een account hebt, kunt u op alle betaalde parkeerplaatsen parkeren via uw mobiele telefoon (zowel prepaid als abonnement). Voor smartphones zijn verschillende apps beschikbaar.

Stap voor stap

1. U parkeert uw auto.

2. Om de parkeertijd te starten geeft u het nummer van de parkeerautomaat(Het nummer staat op het bord erboven) of uw GPS locatie of uw kenteken door aan uw provider.  Dit is afhankelijk van de provider en uw manier van betalen (sms, bellen, via App, prepaid of abonnement)

3. Bij het weggaan meldt u  zich bij uw provider om uw parkeertijd te beëindigen. De betaling van het parkeergeld stopt direct. U betaalt het reguliere uurtarief, en alléén voor de tijd dat u geparkeerd hebt.

Kosten

De provider houdt uw parkeerkosten automatisch bij. Een overzicht van de kosten vindt u als u bent ingelogd op uw persoonlijke internetpagina bij de provider.


omhoog