home Informatie Aanbiedingen -Ramsj- 2ehands Nieuwsbrief Inkoop Bestelinfo


In dit zoekvak kunt u ons aanbod Taschen -  Librero en onze ramsj, op sleutelwoord doorzoeken

MOBIEL
Laatst bijgewerkt 15-6-2019

1   2   3   4   5   6

1001 albums - 9789089982658 - Libreo

1001 Albums - Herzien

Robert Dimery

978-90-8998-285-8

gebonden, 960 pagina's

166 x 217 mm

€ 19,95

Bestel


Vernieuwd, uitgebreid en up-to-date gebracht.

1001 Albums bevat de allergrootste albums, van Marvin Gayes inspirerende What's Going On uit 1971 – een reactie op de terugkeer van zijn broer uit Vietnam – tot David Bowies bijzondere conceptalbum The Rise And Fall Of Ziggy Stardust.

Verken de geschiedenis van de muziek, van de popklassieker Pet Sounds van de Beach Boys tot Nirvana's Nevermind, dat de grunge onder de aandacht van een breed publiek bracht.

Naast de erkende klassiekers zijn er tal van onverwachte traktaties, zoals de industriële soundscapes van Einstürzende Neubauten en de sonische onruststokerij van Aphex Twin.

1001 Albums is een eerbetoon aan de vele talenten uit de muziekwereld en de talloze genres. Rock en pop krijgen volop aandacht, maar je vindt ook informatie over rock-'n-roll en jazz, funk en punk, disco en soul, hiphop, experimentele en wereldmuziek en talrijke uiteenlopende soorten dansmuziek.

Van elk album vind je een uitvoerige beschrijving met boeiende wetenswaardigheden.

Van cult en obscuur tot populair en mainstream, 1001 Albums omvat de volle breedte van de universele muziekcultuur.

Wiskunde van muziek | 978-90-8998-687-0

De wiskunde van Muziek

Javier Arbonés, Pablo Milrud

978-90-8998-687-0

gebonden, 160 pagina's

190 x 235 mm

€ 9,95

Bestel

Wist u dat wiskundigen in de tijd van Pythagoras hun toonladders al structureerden op basis van eenvoudige getalsverhoudingen? Dat Mozart een methode ontwikkelde voor het componeren van muziek met gebruik van dobbelstenen? Dat het karakteristieke van een geluid wordt bepaald door duur, toonhoogte, intensiteit en timbre? Muziek en wiskunde zijn nauw met elkaar verweven.


Muziek behoort volgens velen tot de schone en enigszins ongrijpbare kunsten. Dankzij de ontwikkeling van de elektronica en de invoering van bits en bytes wordt de grens tussen muziek en wiskunde echter elke dag kleiner. Er zijn vele boeiende verbanden te leggen tussen muziek en wiskunde, zoals in hoeverre de harmonie samenhangt met de getalsverhoudingen tussen verschillende tonen. Betekent dit dan ook dat wiskunde het geheim van de muziek kan onthullen?

Kristalgrids - 9789463591867 - Librero

Kristalgrids - de kracht van kristallen en de heilige geometrie

Kiera Fogg

978-94-6359-186-7

paperback, 128 pagina's

229 x 203 mm

€ 9,95

Bestel


Een enkel kristal is al een krachtig hulpmiddel

Bedenk hoe effectief een compleet kristalgrid dus kan zijn.

De totale kracht wordt nog versterkt als de heilige geometrie (de taal van het universum) wordt gecombineerd met kristalvibraties.

Een grid bevat verschillende kristallen in een geometrische schikking met in gedachten een specifieke intentie of uitkomst.

Kiera Fogg heeft dertig kristalgrids voor je samengesteld en vastgelegd in prachtige foto's.

De heilige geometrie van elk grid wordt duidelijk getoond en uitgelegd - zo kun je thuis zelf gemakkelijk het patroon namaken. Of gebruik gewoon de foto in het boek om op te mediteren.

Ervaar de helende kracht en bescherming van de kristallen.

Fotografie 80 meesterwerken uitgelegd | 9789089982728 | Librero

Fotografie 80 meesterwerken uitgelegd

Val Williams

9789089982728

Gebonden, 224 pagina’s

180 x 135mm

€ 7, 95

Bestel

Waarom hebben sommige foto’s veel meer zeggingskracht dan andere?

Dit boek toont een selectie van 80 uitzonderlijke foto’s, uiteenlopend van de vroegste 19e-eeuwse zwart-witafdrukken tot de huidige digitale foto’s, gemaakt door beroemde fotografen als Alfred Stieglitz, Ernst Haas, Nan Goldin, Rineke Dijkstra en Martin Parr.

Val Williams laat zien hoe de gekozen foto’s zich onderscheiden van vergelijkbare foto’s, onder meer wat betreft de meesterlijke compositie, het kleurgebruik en het vermogen om de essentie van het onderwerp vast te leggen.

Door haar verhelderende teksten krijgt u oog voor de kwaliteiten van topfotografen uit alle tijden en in elk genre, van portret- tot landschapsfotografie en van fotojournalistiek tot documentairefotografie.

Nikolas Tesla -  uitvinder 9789089985392 -  Librero


Nikolas Tesla - uitvinder

David J. Kent

978-90-8998-539-2

gebonden, 248 pagina's

162 x 242 mm

€ 9,95

Bestel

Wie was Nikola Tesla?

In dit boek vertelt populairwetenschappelijk schrijver David Kent over het leven, drama en mysterie van deze romantische figuur.

Tesla (1856-1943) deed zeer veel baanbrekende uitvindingen. Hij imponeerde bezoekers van de wereldtentoonstelling in Chicago in 1893 met een ongekend vertoon van elektrisch licht.

Ondanks zijn successen raakte Tesla in de vergetelheid, omdat rivalen met meer zakelijk instinct erkenning kregen voor zijn opmerkelijke doorbraken. In dit fascinerende boek vol zeldzame foto’s leer je de wetenschapper kennen die ook nu nog tot de verbeelding spreekt.

Filosofieboek | 978-90-8998-943-7 | Librero

Trivium

John Michell, Rachel Grenon, Earl Fontainelle, Adina Arvatu, Andrew Aberdein, Octavia Wynne & Gregory Beabout

978-94-6359-139-3

Engels

gebonden, 410 pagina's

160 x 195 mm

€ 9,99

Bestel


Het Trivium bestaat uit de drie vrije kunsten met betrekking tot taal. Grammatica, logica en retorica worden al meer dan tweeduizend jaar bestudeerd als een manier om zowel sprekers als hin redekunst bij te schaven.

Dit unieke compendium met secties voor eufonie, metrum en dichtvorm, ethiek en spreekwoorden bevat een schat aan zeldzame informatie.

Als je benieuwd bent naar de kracht van ‘P’, de hypnotische eigenschap van een anapestische tetrameter of hoe je de modus van een werkwoord kunt veranderen, dan ben je hier aan het juiste adres. Als je ooit op een dwaalspoor bent gezet, een zeugma hebt moeten gebruiken of je ethos hebt moeten verbeteren, dan is dit boek het voor jou

Nikola Tesla puzzelcollectie

Tim Dedopulos

978-94-6359-111-9

gebonden, 224 pagina's

244 x 176 mm

€ 9,95

Bestel

Ontdek de wereld van de baanbrekende onderzoeker, uitvinder en visionair Nicola Tesla. Zonder hem zou onze hedendaagse electriciteitsvoorziening ondenkbaar zijn geweest.

Tesla ontwikkelde de wisselstroom, maar deed ook belangrijk onderzoek naar onder meer röntgenstraling, radiogolven, fluoriscerend licht, de elektromotor en laserstralen.


aquareltechnieken - 978-94-6359-195-9 - Librero

Aquareltechnieken - 50 eenvoudige demonstraties in aquarel

Will Freeborn

978-94-6359-195-9

paperback, 144 pagina's

216 x 254 mm

€ 9,95

Bestel

MET DEZE TECHNIEKEN MAAK JE JE EIGEN KUNSTWERKEN

Een unieke schildercursus. Auteur Wil Freeborn laat aan de hand van 50 kleine schilderijen diverse belangrijke aquareltechnieken zien.

Je ontwikkelt je vaardigheden steeds verder naarmate je de niveaus doorloopt, tot je uiteindelijk je eigen collectie kleine schilderijen hebt.

Eerst schilder je onderwerpen die belangrijk voor je zijn en daarna ga je je richten op je directe omgeving. Aan het eind van het boek beginnen je schilderijen jouw eigen verhaal te vertellen en heb je het zelfvertrouwen om door te gaan met schilderen en de talloze mogelijkheden van aquarelverf te verkennen.

In de verschillende projecten maak je kennis met allerlei technieken, van het gebruik van simpele kleurwassingen tot inkttechniekern en experimenteren met het vrije aquarelmedium.

Henri Matisse. Cut-outs. Drawing with Scissors

Gilles Néret, Xavier-Gilles Néret

Gebonden, 17 x 24 cm, 412 pages

€ 29.95

Bestel


Tegen het einde van zijn monumentale carrière als schilder, beeldhouwer en lithograaf kon een oudere, ziekelijke Matisse niet lang staan en een verfkwast gebruiken. In deze late fase van zijn leven - hij was bijna 80 jaar oud - ontwikkelde hij de techniek van "snijwerk in kleur", waarbij heldere, vette papieruitsparingen werden gecreëerd.

Hoewel afgedaan door sommige hedendaagse critici als de dwaasheid van een seniele oude man, vormden deze gouaches decoupées (gouache cut-outs) in feite een revolutie in de moderne kunst, een geheel nieuw medium dat het eeuwenoude conflict tussen kleur en lijn opnieuw bedacht.

In hun bedrieglijke eenvoud bereikten de cut-outs zowel een sculpturale kwaliteit als een vroege minimalistische abstractie die generaties van toekomstige kunstenaars zeer zou beïnvloeden.

Deze nieuwe editie van Taschen's bekroonde XXL-boek biedt een prachtig beeld van de Çut-outs van Matisse, die hun oorsprong vinden in zijn reis van 1930 naar Tahiti, tot aan zijn laatste jaren in Nice.

Het bevat vele foto's van Matisse, enkele zeldzame afbeeldingen, van Henri Cartier-Bresson en de filmmaker FW Murnau en tekst van Matisse, uitgever E. Tériade, de dichters Louis Aragon, Henri Michaux, en Pierre Reverdy, en de schoonzoon van Matisse Georges Duthuit.


Stephen Hawking - leven, theorieën en invloeden binnen de natuurwetenschap


Paul Parsons


gebonden, 160 pagina's


180 x 230 mm


€ 9,95


Bestel


Stephen Hawking was de meest briljante theoretisch natuurkundige sinds Einstein.


Hij was waarschijnlijk het grootste wetenschappelijke genie van deze tijd. Hij was tevens een succesvol schrijver die de ingewikkeldste onderwerpen voor gewone geesten toegankelijk maakte. Daarnaast was Hawking een pleitbezorger voor sociale en politieke kwesties, zoals de rechten van gehandicapten.


Dit boek is kennismaking met dit uitzonderlijke genie.

Per pagina wordt een onderwerp uitgelicht en elk onderwerp is verdeeld in stukjes, zodat je die als lezer snel en makkelijk tot je kunt nemen.Bootcamp work-out Anatomie en oefeningen

Stephen M. Erle

paperback, 192 pagina's

215 x 267 mm

€ 9,95

Bestel

Train als een militair in een speciale eenheid met Bootcamp work-out. Een energiek en lonend oefenprogramma dat de algehele conditie sterk kan verbeteren, de spierkracht in de romp opbouwt en prestaties verbetert.

Dit uitgebreide oefenboek laat zien hoe je overtollig vet kwijtraakt en je uithoudingsvermogen vergroot, terwijl tegelijkertijd de spiermassa toeneemt. Dit boek bevat een uitgebreide inleiding over de training, ruim 20 stapsgewijze oefeningen, dynamische warming-up- en statische cooling-down-oefeningen, en een compleet programma van verschillende work-outs, zodat iedereen een programma kan samenstellen dat past bij zijn behoeften.

Verbeter je houding, word sterker en krijg meer uithoudingsvermogen!

Living in Japan | 978-3-8365-6631-5 | Taschen


Living in Japan

Reto Guntli, Alex Kerr, Kathy Arlyn Sokol, Angelika Taschen

978-3-8365-6631-5

INT

gebonden, 512 pagina's

140 x 195 mm

€ 14,99

Bestel

Buitengewone hedendaagse Japanse woningen. De Japanse architecten en ontwerpers blijven inspiratie putten uit de oude traditionele architectuur. Vaak met warme materialen zoals hout, baksteen en bamboe. Van een boerenwoning bewoond door een zenpriester tot het experimentele 4x4-huis van Tadao Ando.

Shiatsu

Cathy Meeus

paperback, 224 pagina's

205 x 161 mm

€ 6,95

Bestel

Hoe u met het uitoefenen van druk op bepaalde punten uw gezondheid kunt verbeteren. Shiatsu (‘vingerdruk’) is gebaseerd op een 5000 jaar oude oosterse geneeskundige traditie die in het Westen flink terrein heeft gewonnen.

Door het uitoefenen van druk, door stretching en door het lichaam te manipuleren, wordt de energiestroom in de kanalen of meridianen gestimuleerd.

Deze toegankelijke handleiding laat zien wat shiatsu precies is en wat u ermee kunt om lichamelijke klachten te verlichten en het evenwicht in lichaam en geest te herstellen.

 Het occulte van Alchemie tot Wicca | 978-94-6359-112-6 | Librero

Het occulte - van Alchemie tot Wicca, een chronologisch overzicht

John Michael Greer

978-94-6359-112-6

gebonden, 224 pagina's

170 x 223 mm

€ 14,95

Bestel


Deze fraai geïllustreerde uitgave vormt een informatief overzicht van de geschiedenis van het occulte.

Leer meer over de vroege alchemisten van het oude Egypte, de steen der wijzen, de kabbala, de tempeliers, de oprichting van de Hellfire Club, The Book of Law van Aleister Crowley, hedendaagse hekserij en nog veel meer.

Bij elk onderwerp tref je een prachtige illustratie aan en intrigerende inzichten over het occulte.

Het is een verbazingwekkend verhaal van onderdrukking, overleving en wedergeboorte dat zich uitstrekt over meer dan tweeënhalve eeuw.


200 leuke dingen om te breien

Victoria Lyle

paperback, 224 pagina's

222 x 222 mm

€ 9,95

Bestel

Dit boek bevat een collectie van 200 leuke dingen om te breien, van bloemen en planten tot vissen, bijen en andere beestjes. Elke creatie kan gebruikt worden om kledingstukken en accessoires mee te versieren.

Er is ook een collectie bloemblokken voor het maken van plaids of om naar eigen inzicht projecten mee te maken. Blader eerst door de catalogus van ontwerpen waarin alle 200 projecten in het klein te zien zijn. Kies vervolgens een favoriet en blader naar de juiste bladzijde voor het bijbehorende patroon.

Achter in dit boek vind je een hoofdstuk met handige tips en breitechnieken.

Deze 200 projecten van toonaangevende breiontwerpers zijn snel te maken en je hebt er maar weinig garen voor nodig; perfect om kledingstukken of grote projecten mee te versieren, als cadeautje of om zelf te houden.

Ook verkrijgbaar: 200 leuke dingen om te haken

New York Portrait of a City | 978-3-8365-5604-0


New York  Portrait of a City

Reuel Golden

INT

978-3-8365-5604-0

Gebonden, 560 pagina's

165 x 230

€ 29,95

Bestel

Ruim 500 historische en actuele foto's geven een beeld van ontwikkeling, dynamiek, gebouwen, bruggen, glamour en bewoners van Amerika's grootste stad. Het overzicht begint circa 1850, vlak na de uitvinding van de fotografie en met het begin van de explosieve groei van New York.

Stads- en straatbeelden wisselen af met interieurs. De foto's zijn levendig door de aanwezigheid van immigranten, bewoners, artiesten, arbeiders en badgasten. Dit boek toont een mix van architectuur-, straat- en journalistieke fotografie van hoog niveau en vaak van bekende namen.

De foto's worden afgewisseld met citaten, covers van boeken, LPhoezen en filmaffiches. Indrukwekkende fotografische ode aan de stad die nooit slaapt.


bach bloesemtherapie

Bach-bloesemtherapie

Jeremy Harwood

paperback, 224 pagina's

205 x 161 mm

€ 6,95

Bestel

De ultieme, holistische bloesemtherapie – de bloesemremedies die dr. Edward Bach eind jaren twintig en dertig ontdekte – is een veilige manier van omgaan met negatieve emoties, die volgens hem de oorzaak van ziekte waren.

Deze toegankelijke gids onthult de geheimen van de ‘twaalf genezers’ – de planten die de basis vormden van zijn observaties – en de andere 26 remedies die hij later ontdekte.

Aangemoedigd door de natuurlijke genezende krachten van specifieke wilde bloemen, helpen de remedies persoonlijke harmonie en genezing te brengen.

Textilgids voor modeontwerpers Librero


Textielgids voor modeontwerpers

Gail Baugh

flexi, 320 pagina's

205 x 240 mm

€ 19,95

Bestel


Deze textielgids is onmisbaar voor modeontwerpers. Het is alsof u uw persoonlijke stoffenexpert bij de hand hebt die u vertelt met welke stoffen u het gewenste effect kunt bereiken. U zult ontdekken hoe verschillend de stoffen zich gedragen en hoe u ze kunt gebruiken. De gids is ingedeeld naar functie. Wilt u een stof voor gestructureerde kleding, een soepele stof, een stof voor extra volume, voor een strak kledingstuk of een stof als versiering? Wilt u een kledingstuk dat strak om het lichaam zit of waarmee u een heel nieuw silhouet kunt creëren? Welk effect wilt u bereiken? Mooi, glanzend en indrukwekkend? Bij elke stof in de gids vindt u kleurenfoto´s van voorbeelden die de eigenschappen van de stof illustreren en u helpen begrijpen waarom bepaalde eigenschappen een stof geschikt maken voor bepaalde kledingstukken. Achter in dit boek vindt u overzichten met de vezeleigenschappen, de bindingen, de breisels, het gewicht, de eigenschappen en de wasvoorschriften.

1001 Historische Gebeurtenissen - Peter Furtado - € 19.95


1001 Historische Gebeurtenissen

Peter Furtado

gebonden, 960 pagina's

160 x 210 mm

€ 19,95

Bestel

In welk jaar werd Willem de Zwijger vermoord? Waarom was de ontdekking van de Steen van Rosetta zo belangrijk? Welke land verleende als eerste stemrecht aan vrouwen? Hoeveel betaalde Peter Minuit de oorspronkelijke bewoners voor het eiland Manhattan? De antwoorden op deze en nog veel meer vragen zijn te vinden in dit prachtige, gedetailleerde naslagwerk met de belangrijkste gebeurtenissen in de wereldgeschiedenis. Van de stichting van Rome op 21 april 753 v.Chr. tot de executie van Saddam Hoessein op 30 december 2006, en van de Slag bij Marathon op 12 september 490 v.Chr. tot Milosevic´ proces in 2002: ontdek de boeiende geschiedenis van onze aarde aan de hand van bijzondere momenten, beslissende ontmoetingen en gedenkwaardige gebeurtenissen. Dit boek is samengesteld door Peter Furtado en geschreven door een internationaal team van historici, journalisten en wetenschappers. Het geeft gedetailleerde en informatieve beschrijvingen van elke gebeurtenis en schetst de culturele, sociale en economische gevolgen op de lange termijn. De tot de verbeelding sprekende illustraties, de indrukwekkende foto´s en de heldere teksten maken dit boek tot een belangrijke inleiding tot onze wereldgeschiedenis.

100 Illustrators ( Basic Art Serie) € 14.99

100 Illustrators

Steven Heller, Julius Wiedemann

INT

Gebonden, 680 pagina's

140 x 195

€ 14,99

Bestel

Deze selectie van meest succesvolle en belangrijkste illustratoren van vandaag de dag uit de hele wereld is afkomstig uit Taschen’s Illustration Now-reeks. In de inleiding gaat Steven Heller in op de uitdagende selectieprocedure waarbij uit 600 illustratoren de 100 belangrijkste moesten worden gekozen. De uiteindelijke selectie, vormt een afspiegeling van de zeer dynamische en gevarieerde wereld van hedendaagse illustratie. Steven Heller is verbonden aan The New York Times. 

Filosofie | 978-90-8998-276-6 | Librero

Filosofie

Michael Picard

978-90-8998-276-6

gebonden, 176 pagina's

145 x 215 mm

€ 7,95

Bestel


Dit boek is voer voor de geest, prikkelt de gedachten en zet aan tot nadenken over de grondslagen van je eigen kennis en opvattingen.

Je zult tot de ontdekking komen dat je zelfs je eigen zintuigen niet blindelings kunt vertrouwen.

Filosofie staat boordevol met filosofische vraagstukken die de grootste denkers hebben beziggehouden, oefeningen die de inconsistentie van je ideeën blootleggen, onoplosbare logische paradoxen en morele dilemma’s die ons dwingen de consequenties van onze overtuigingen ter discussie te stellen. Dit werk is kortom een intellectuele workout die leest als een trein.

1001 Whisky's |  978-90-8998-235-3 | Librero


1001 Whisky's

Dominic Roskrow

978-90-8998-235-3

gebonden, 960 pagina's

166 x 217 mm

€ 19,95

Bestel


1001 whisky’s die je geproefd moet hebben! is een waardevolle bron voor alle whiskyliefhebbers, verkent de enorme diversiteit van deze traditionele drank, laat u kennismaken met een keur aan vaak nieuwe en soms zeldzame ontdekkingen en zal uw waardering en genot van de drank op alle manieren vergroten. Een uniek en inspirerend naslagwerk voor de verrukkelijke wereld van whisky. Open dit waardevolle boek om op een verrukkelijke ontdekkingsreis te gaan langs de spannendste whisky’s ter wereld. Geschreven door een internationaal team van whiskymakers en recensenten en voorzien van 800 kleurenfoto’s van de flessen, etiketten en destilleerderijen: 1001 whisky’s die je geproefd moet hebben! nodigt uit om de fantastische wereld van whisky lof te betuigen: het ‘levenswater’ in al zijn facetten en pracht.Fashion A History from the 18th to the 20th Century | Librero


Fashion. A History from the 18th to the 20th Century

The Kyoto costume institute

GB

gebonden, 648 pagina's

140 x 195 mm

€ 14,99

Bestel

Kleren definiëren mensen. Kleding, of het nu een sari, kimono, of pak is, is een essentiële sleutel tot de cultuur, klasse, persoonlijkheid, of zelfs religie van een persoon.


Het Kyoto Costume Institute  vindt het belangrijk kleding sociologisch, historisch en artistiek te begrijpen. Opgericht in 1978, bezit het KCI een van de meest uitgebreide collecties kleding van de wereld en heeft wereldwijd vele tentoonstellingen samengesteld. Met de nadruk op de kleding van de westerse vrouwen, heeft het KCI een breed scala aan historische kleding, ondergoed, schoenen en mode-accessoires uit de 18e eeuw tot heden vergaard.


In dit boek wordt met prachtige foto’s de kleding op speciaal op maat gemaakte modellen ( poppen) weergegeven.


Fashion Geschiedenis is een fascinerende excursie door de laatste drie eeuwen van kleding trends. De KCI gelooft dat "kleding een essentiële uiting van ons wezen is" en hun passie en toewijding spatten van elke pagina van dit boek.


1000 Tattoos | 978-3-8365-4992-9 | Taschen

1000 Tattoos

INT

978-3-8365-4992-9

gebonden, 544 pagina's

140 x 195 mm

€ 14,99

Bestel

Of je nu overweegt een tatoeage te nemen of alleen maar wilt zien wat anderen hebben doorstaan om hun lichaam te versieren, dit is het boek dat je moet lezen. 1000 Tattoos onderzoekt de geschiedenis van deze kunstvorm over de hele wereld door middel van designs en foto’s – van 19e-eeuwse gravures tot tribale lichaamskunst, van circusvrouwen in de jaren twintig tot klassieke motorrijdersontwerpen. Het boek geeft een fascinerend inzicht in de tatoeagekunst.

Henk Schiffmacher wordt al jaren gezien als een van de sterren van de tattoo-scene.

New erotic photography Vol 1 | 978-3-8365-4403-0 | Taschen


The new erotic photography Vol 1

Dian Hanson & Eric Kroll

INT

978-3-8365-4403-0

gebonden, 320 pagina's

156 x 217 mm

€ 9,99

Bestel


Dit boek is een heruitgave van het eerste deel van The New Erotic Photography, met tientallen fotografen uit verschillende landen. In dit 320 bladzijden tellende boek ontmoet je Ralph Gibson, Jan Saudek, Terry Richardson, Natacha Merritt, Petter Hegre, Richard Kern en tal van andere talenten die de erotiek herdefiniëren; speels, provocerend en uitbundig sexy.


Tekenen in 3D | 978-90-8998-788-4 | LibreroTekenen in 3D - stap-voor-stapgids voor het maken van realistische 3D-tekeningen


Stefan Pabst


paperback, 128 pagina's


222 x 296 mm


€ 9,95BestelHoe werken anamorfe optische illusies? Om een vlak, getekend of geschilderd voorwerp als driedimensionaal te zien moeten we onze zintuigen bedriegen met verschillende trucs en tekentechnieken. Door voorwerpen op een plat vel te tekenen in een aangepast (vertekend) perspectief kunt u zeer realistische 3D-kunstwerken creëren. Door specifieke delen papier weg te snijden wordt het effect extra versterkt en als de toeschouwer vanuit één bepaald standpunt de tekening bekijkt, is het werk nauwelijks van echt te onderscheiden.


Tover eenvoudige schetsen om in indrukwekkende, levensecht ogende meesterwerken met de kunst van het 3D-tekenen.


De wereldberoemde Stefan Pabst begeleidt u stapsgewijs door de oefeningen, zodat u uw tekenkunst naar een hoger plan kunt tillen.


Aan de hand van voorbeelden leert u verschillende voorwerpen te tekenen, variërend van alledaagse voorwerpen tot mensen en dieren.


U maakt hierbij gebruik  van basistechnieken, zoals perspectief tekenen, schaduw aanbrengen en met een droog penseel werken. Door kleur toe te voegen geeft u uw kunstwerken dimensie en komen ze tot leven. De realistische  3D-schilderingen laten gegarandeerd iedereen versteld staan


Understanding the World: The Atlas of Infographics | 978-3-8365-4883-0 | Taschen


Understanding the World: The Atlas of Infographics

Sandra Rendgen, Julius Wiedemann

INT

gebonden, 456 pagina's

24,6 x 37,2 cm

€ 49,99

Bestel

Deze uitgebreide publicatie is het vervolg op Taschen’s Information Graphics, met meer dan 300 hedendaagse en vintage visualisaties van onze wereld. Het omvat de huidige staat en de historisch vorming van onze maatschappij, cultuur en milieu. Het laat buitengewone ontwerpen zien met data, maar ook de fascinerende stand van zaken hoe wij leven.


omhoog

1   2   3   4   5   6

een keuze uit ons assortiment