home Informatie Aanbiedingen -Ramsj- 2ehands Nieuwsbrief Inkoop Bestelinfo


In dit zoekvak kunt u ons aanbod Taschen -  Librero en onze ramsj, op sleutelwoord doorzoeken

MOBIEL
Laatst bijgewerkt 2-7-2020

1   2   3   4   5   6

Natuurgeschiedenis puzzelcollectie 978-94-6359-444-8 Librero

Natuurgeschiedenis puzzelcollectie

Dr. Gareth Moore

978-94-6359-444-8

Gebonden, 224 pagina's

€ 9,95

Bestel

Natuurgeschiedenis puzzelcollectie bevat meer dan 100 uitdagingen en raadsels om zelfs de slimme jonge wetenschapper te testen.

Geïnspireerd door de wonderlijke wereld waarin we leven, bevatten de puzzels van alles, van zoek-de-verschillen en woordzoekers tot monogrammen. De puzzels zijn ontworpen voor mensen van alle leeftijden. Het boek bevat fantastische feiten om van te leren en prachtige illustraties om van te genieten!

Ultieme gids voor rek- en strekoefeningen 9789463593939 Librero

Ultieme gids voor rek- en strekoefeningen

Sophie Cornish-Keefe

Gebonden, 400 pagina's

235 x 285 mm

978-94-6359-393-9

€ 19,95

Bestel

Stretchen is het doelgericht verlengen van je spieren om je flexibiliteit te vergroten en het bewegingsbereik van je gewrichten te verbeteren. Het is een belangrijk onderdeel van elk trainings- en revalidatieprogramma.

Met stretchen warm je je spieren op voorafgaand aan een sportactiviteit, waardoor je het risico op blessures en spierpijn verkleint. Regelmatig stretchen is ook een effectieve en ontspannende manier om de effecten van een zittend beroep te compenseren.

Dit boek bevat 160 verschillende stretchoefeningen. Met stapsgewijze instructies en anatomische illustraties die de geactiveerde spieren laten zien, biedt het alles om je lichaam flexibel te houden en goed toegerust voor je dagelijkse activiteiten.

techniek zien en begrijpen Librero 978-94-6359-424-0

Wiskunde - Zien & begrijpen

Paul Parsons, Gail Dixon

978-94-6359-427-1

Paperback

176 pagina's

185 x 238 mm

€ 9.95

Bestel

Wiskunde - zien en begrijpen bevat alle cruciale wiskundige theorieën en ontdekkingen in één handzaam boek.

Op elke pagina staat een duidelijk overzicht dat je in een oogopslag van de belangrijkste feiten voorziet. Zo word je onmiddellijk een expert.

Van nul tot de Riemann-hypothese, van priemgetallen tot irrationale getallen en van Pythagoras tot John Nash en Roger Penrose, iedere sleutelfiguur, elke theorie of term wordt uitgelegd in beknopte en levendige bewoordingen en illustraties.

Dit boek is perfect voor als je veel wilt weten maar weinig tijd hebt en de afbeeldingen die de teksten begeleiden maken de wiskundige theorieën interessant en toegankelijk.

Alles wat je moet weten staat in dit boek.

De glazuurgids 9789463594035

De glazuurgids

Gabriel Kline

978-94-6359-403-5

Gebonden, 200 pagina's

210 x 260 mm

€ 14.95

Bestel

Dit boek bevat tal van technieken, stookrecepten en inspirerend werk van vooraanstaande hedendaagse keramisten.

De basis voor glazuren wordt duidelijk uitgelegd. Daarnaast leer je over glazuren in lagen, werken met resists en het combineren van verschillende technieken. Kristaleffecten, indrukwekkende kleuren, werken met transfers… je vindt het allemaal in dit boek. Prachtige foto’s van werken van diverse kunstenaars zullen je op weg helpen en inspireren om je verder te ontwikkelen.

De informatie en inspiratie uit dit boek zullen je creativiteit stimuleren. Het is onmisbaar voor pottenbakkers die hun kennis van het oppervlak van keramiek en glazuur willen vergroten.’

kunst van het oorlogvoeren sun tzu - 9789089980021  Librero

De kunst van het oorlogvoeren

Sun Tzu

978-90-8998-002-1

gebonden, 272 pagina's

155 x 240 mm

€ 14,95

Bestel

De aan de Chinese wijsgeer Sun Tzu toegeschreven verhandeling De kunst van het oorlogvoeren is een van de populairste klassiekers over dit onderwerp. Het boek, dat waarschijnlijk uit 400 v.Chr. dateert, is de eerst bekende poging een rationele grondslag te formuleren voor het plannen en uitvoeren van militaire operaties.

Sun Tzu wilde een systematische verhandeling schrijven om heersers en generaals een leidraad te geven voor intelligente en succesvolle oorlogvoering. Hij was ervan overtuigd dat een vaardig strateeg het leger van de vijand moest kunnen verslaan zonder de strijd met hen aan te binden; hun steden moest kunnen veroveren zonder deze te belegeren; en hun staat ten val moest kunnen brengen zonder bloedvergieten.

Het belang van Sun Tzu´s werk reikt echter verder dan de krijgskunst. Zijn strategieën zijn ook goed inzetbaar in de economische wereld. Vandaar dat De kunst van het oorlogvoeren niet alleen door generaals maar ook door managers en politici wordt beschouwd als een onmisbare leidraad.

pioniers van de luchtvaart Librero snel en simpel Thais Librero

grote wetenschappers Librero pioniers van de ruimtevaart Librero

                            

Bestel   Bestel          

Bestel   Bestel   


Paperback, 128 pagina's

150 x 229 mm

€ 6,95


             

 

 

                          

            

      

             

              

Pioniers van de luchtvaart - Jade Sarson, Dan Green

Lees over de helden van de luchtvaart in een beeldverhaal!

Dit verhaal vertelt hoe de luchtvaart zich ontwikkelde van simpele experimenten met vleugels tot de eerste vliegtuigen, straalmotoren, helikopters en meer.

Je maakt kennis met de wapenfeiten van pioniers als: George Cayley, de gebroeders Wright, Amelia Earhart, Igor Sikorsky, Chuck Yeager.

 *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

Grote uitvinders - Pete Katz, Sarah Sekate, Dan Green

Lees alles over befaamde uitvinders uit de geschiedenis in een beeldverhaal!

Dit is het verhaal van tien baanbrekende uitvindingen en de mensen daarachter.

Je maakt kennis met genieën als: Johannes Gutenberg – de kampioen van het gedrukte woord, Ada Lovelace – de gravin van de computer, Thomas Edison – de man die de wereld inspireerde, Nikola Tesla – de tovenaar met elektriciteit, Tim Berners-Lee – de visionair die ons het wereldwijde web schonk.

 *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

Grote wetenschappers - Dave Shephard, Emily Sohn

Lees alles over de beroemdste wetenschappers uit de geschiedenis in een beeldverhaal!

Dit is het verhaal van tien wetenschappelijke ontdekkingen die de wereld veranderden en de mensen erachter. Je maakt kennis met genieën als: Nicolaas Copernicus – die ontdekte dat de zon het centrum vormt van ons zonnestelsel, Charles Darwin, de man achter de evolutietheorie, Marie Curie – de pionier op het gebied van radioactiviteit en de ontdekker van radium en polonium, Albert Einstein – de wetenschapper die ons de relativiteitstheorie en zwarte gaten bracht.

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

Pioniers van de ruimtevaart - Charli Vince, Emily Sohn

Lees alles over de geschiedenis van het ruimteonderzoek in een beeldverhaal!

Dit is het verhaal van de mannen en vrouwen die de ruimte in werden geschoten. Je maakt kennis met de prestaties van pioniers als: Henrietta Swan Leavitt & Edwin Hubble – de wetenschappers die bewezen dat het heelal uitzet, Robert Goddard – de eerste raketman, Joeri Gagarin – de eerste mens in de ruimte, Neil Armstrong – de eerste mens die op de maan wandelde.

Van Gogh alle schilderijen | 9783836559058

Van Gogh. Alle schilderijen

Ingo F. Walther en R. Metzger

978-3-8365-5905-8

gebonden, 736 pagina's

140 x 195 mm

€ 14,99

Bestel

Herdruk van dit uitgebreide overzicht met een gedetailleerd verslag van zijn leven en de complete catalogus van zijn 871 schilderijen.

Deze uitgave verdeelt van Gogh's leven en werk in zes perioden en plaatst hem in de context van zijn tijd en beeldt alle schilderijen chronologisch in kleur af, waarbij soms ter vergelijking werken op papier betrokken worden.

Geholpen door Vincent’s brieven, verklaart het boek de motieven en symbolische kanten van de werken, die geplaatst worden in het kader van Vincent’s ontwikkeling als kunstenaar.

Met een afsluitend overzicht van zijn leven en werk per jaar, voorzien van zwart-witfoto's en met bibliografie en registers.

Wiskunde van muziek | 978-90-8998-687-0

De wiskunde van Muziek

Javier Arbonés, Pablo Milrud

978-90-8998-687-0

gebonden, 160 pagina's

190 x 235 mm

€ 9,95

Bestel

Wist u dat wiskundigen in de tijd van Pythagoras hun toonladders al structureerden op basis van eenvoudige getalsverhoudingen? Dat Mozart een methode ontwikkelde voor het componeren van muziek met gebruik van dobbelstenen? Dat het karakteristieke van een geluid wordt bepaald door duur, toonhoogte, intensiteit en timbre? Muziek en wiskunde zijn nauw met elkaar verweven.

Muziek behoort volgens velen tot de schone en enigszins ongrijpbare kunsten. Dankzij de ontwikkeling van de elektronica en de invoering van bits en bytes wordt de grens tussen muziek en wiskunde echter elke dag kleiner. Er zijn vele boeiende verbanden te leggen tussen muziek en wiskunde, zoals in hoeverre de harmonie samenhangt met de getalsverhoudingen tussen verschillende tonen. Betekent dit dan ook dat wiskunde het geheim van de muziek kan onthullen?

Hersenen- 978-94-6359-302-1

De hersenen - alles over het menselijk brein

Ken Ashwell

978-94-6359-302-1

Gebonden

352 pagina's

190 x 246 mm

€ 14.95

Bestel


De hersenen bestaan uit miljarden zenuwcellen en controleren onze gedachten, bewegingen, gedrag en emoties.

De hersenen behandelt de meest complexe structuur in het universum die we kennen: het menselijk brein. Dit orgaan reguleert onze gedachten, bewegingen, gedrag en emoties via de miljarden zenuwcellen waaruit het bestaat.

In dit uitgebreide en zeer toegankelijke naslagwerk tref je vele onderwerpen aan: hoe wij de wereld beleven, hoe ons geheugen werkt en wat bewustzijn is tot en met ziekten en stoornissen, het ouder wordende brein en behandeling van ruggenmergletsel.

Deze uitgave sluit aan bij de recentste medische onderzoeken en wetenschappelijke doorbraken.

In klare taal wordt ingegaan op belangrijke zaken zoals de effecten van drugs en medicatie op het brein, alsmede beroertes, tumoren en psychische aandoeningen.

Honderden kleurenillustraties, waaronder enkele speciaal voor dit boek ontworpen, laten samen met schitterende 3D-beelden de complexe werking van het brein in al zijn details zien.

Zo biedt De hersenen de lezer een dieper inzicht in dit wel heel bijzondere orgaan.

Dieren tekenen 978-94-6359-399-1 Librero

Dieren tekenen – Stap voor stap

Robert Lambry

978-94-6359-399-1

Paperback, 176 pagina's

165 x 224 mm

€ 7.95

Bestel

In de jaren twintig en dertig maakte de Franse kunstenaar Robert Lambry (1902-1934) een reeks charmante stap-voor-staplessen voor het tekenen van dieren voor een kinderweekblad. Later werden ze verzameld in het boek Les Animaux Tels Qu’ils Sont (‘De dieren zoals ze zijn’) en nu, bijna honderd jaar later, leren ze je hoe je perfecte dieren tekent.

Lambry verdeelt het proces om realistische dieren te tekenen onder in een aantal simpele vormen en lijnen, zodat je de meest complexe dieren in slechts een paar stappen kunt tekenen.

Je kunt de verleiding niet weerstaan om je potlood te pakken, de aansprekende voorbeelden te volgen en alle dieren te leren tekenen op de Lambry-manier.

Queen bijgewerkte editie - Librero 978-90-8998-157-8

Spectaculaire doolhoven om te kleuren en op te lossen

Sophie Roach

978-94-6359-385-4

Paperback, 112 pagina's

216 x 254 mm

€ 7,95

Bestel

In dit boek vind je een verzameling van 25 gekleurde doolhoven en 25 zwart-witte versies van hetzelfde kunstwerk om in te kleuren.

LOS OP! Sophie Roach creëert met haar abstracte, speelse, gedetailleerde en levendig gekleurde ontwerpen ingewikkelde doolhoven die superuitdagend zijn om op te lossen. Voeg meer kleur toe aan de verbazingwekkende doolhoven nadat je ze hebt opgelost of terwijl je eraan werkt, zodat de paden hun eigen kleur krijgen. Als je vast komt te zitten of een tip nodig hebt, raadpleeg dan de oplossingen achter in het boek.

KLEUR! Gebruik de kleur in de doolhoven als inspiratie voor het inkleuren van de zwart-witversies, of ga een volslagen andere kant op. In tegenstelling tot een doolhof is elk pad dat je kiest voor het kleuren de juiste weg. De mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos.

Dus ontspan en geniet, of je nu door de bochten van een doolhof navigeert of op een unieke kleurontdekkingsreis gaat.

Logica en paradoxen - de dwaasheid van de rede - Librero ISBN: 9789463592949

Logica en paradoxen - de dwaasheid van de rede

Javier Fresán

978-94-6359-294-9

Gebonden, 144 pagina's

175 x 235 mm

€ 9,95

Bestel

Er zijn veel paradoxen in de wereld die nog moeten worden opgelost. Maar er zijn er ook heel veel die we al wel begrijpen en die nuttig kunnen zijn voor ons begrip van de wereld.

Sommige kunnen gerelateerd zijn aan natuurkunde en scheikunde, andere aan wetenschap en technologie.

Op de grenzen van de natuurwetenschap en de filosofie deden logici vanaf het begin van de twintigste eeuw hun uiterste best om de meest gevestigde zekerheden van de wiskunde te doen wankelen.

De Engelsman Bertrand Russell en de tot Amerikaan genaturaliseerde Kurt Gödel zijn de beroemdste van deze briljante creatieve denkers.

Russell gaf zijn naam aan de zogenoemde kappersparadox. Gödel kondigde de onvolledigheidsstelling aan, die bevestigde dat er in het hele wiskundige systeem ware beweringen bestaan die noch bewezen noch weerlegd kunnen worden.

Complexe hersenbrekers veroorzaakten levendige controverses en gaven aanleiding tot zeer komische interpretaties. Sommigen zagen hierin de nederlaag van de rede, anderen haalden er argumenten uit die de onmogelijkheid van kunstmatige intelligentie bevestigden.

De helderste les voor ons is echter misschien wel deze, aangedragen door Bertrand Russell zelf, die in 1912 schreef: 'Bestaat er op de wereld kennis waarvan de zekerheid zodanig is dat geen enkel mens die in twijfel kan trekken?

Atlas van de tweede Wereldoorlog € 14.95  9789089981899Atlas van de tweede Wereldoorlog


Alexander en Malcolm Swanston


paperback, 400 pagina's


246 x 191 mm


€ 14,95


Bestel


Dit boek geeft de beslissende veldslagen en gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog weer. De gedetailleerde kaarten en verklarende uitleg maken de grootste wereldbrand in de menselijke geschiedenis inzichtelijk, vanaf de Duitse inval in zijn buurlanden tot de atoombommen op Hiroshima en Nagasaki. Ze verklaren de oorsprongen van het wereldwijde conflict en ontleden de tactieken en strategieën die de sleutel tot de geallieerde eindzege waren.

Whisky in 30 seconden 978-90-8998-877-5 LIBRERO


Whisky in 30 seconden

Charles Maclean

978-90-8998-877-5

Gebonden, 160 pagina's

187 x 237 mm

€ 9.95

Bestel

Geniet u van een dram maar weet u niet hoe whisky wordt gemaakt? Begrijpt u hoe u whisky moet beoordelen op geur en smaak en proeft u het verschil tussen regionale en nationale whisky’s?

Schenk eens een glas in, ga er lekker voor zitten en laat u meenemen op een reis langs de allereerste distilleerderijen tot aan de meest recente wereldmerken. Whisky in 30 seconden geeft duidelijkheid omtrent de oorsprong, geschiedenis, productie en variaties van een van ’s werelds favoriete sterkedranken.

Deze inleiding voor beginnelingen is samengesteld door whiskyexperts en serveert de informatie in 50 slokjes, ofwel in 300 woorden en één afbeelding. De hoofdstukken leggen alles uit, van de geschiedenis van whiskyproductie en de gang van zaken in de whiskyhandel tot en met de beste voedselcombinaties met uw favoriete dram en welke whiskyfestivals de moeite waard zijn.

Met zijn geestige illustraties, verklarende woordenlijsten en biografieën van sleutelfiguren kunt u optimaal genieten van whisky (of whiskey), uiteenlopend van single malts en blends uit Schotland tot en met hun gerenommeerde Ierse, Noord-Amerikaanse en Aziatische uitvoeringen.

1001 gebouwen - 9789089982209 - Librero

1001 Gebouwen - Nieuwe editie herzien en bijgewerkt

Mark Irving

978-90-8998-220-9

gebonden, 960 pagina's

166 x 217 mm

€ 19,95

Bestel

Dit prachtig geïllustreerde en omvangrijke boek geeft een bijzondere dwarsdoorsnede van de geschiedenis van de architectuur.

Dit chronologische overzicht begint bij de piramides van de oude Egyptenaren en eindigt bij de wonderbaarlijkste gebouwen van de 21ste eeuw. Hoogtepunten van de laatste 10 jaar zijn o.a. Norman Foster’s Reichstag in Berlijn en Herzog & de Meurons met het Nationale station van Peking.

1001 van de boeiendste, fascinerendste, belangrijkste, verrassendste, meest gedenkwaardige en vooruitstrevende gebouwen aller tijden.

De onderhoudende teksten zijn geschreven door een internationaal team van architecten, critici en professoren en geven informatie over de gebouwen, de architecten alsmede over de ligging.

Polaroid book 978-3-8365-0189-7

The Polaroid Book (Bibliotheca Universalis)

Barbara Hitchcock, Steve Crist

INT

Gebonden, 472 pagina's

140 x 195 mm

€ 14,99

Bestel

Dankzij hun unieke kleuren en spontaniteit waren polaroids tientallen jaren razend populair. Deze ode aan de instantcamera met de warmte en nostalgie van een familiealbum presenteert honderden foto’s uit de eigen collectie van Polaroid Corporation. Het is een kroniek van de experimentele en innovatieve manieren waarop polaroids het digitale tijdperk hebben getrotseerd.

De collectie van de Polaroid Corporation, die al meer dan 50 jaar bestaat, is de grootste collectie Polaroid foto´s in de wereld. Begonnen met foto´s van de oprichter Edwin Land en fotograaf Ansel Adams, bevat de collectie nu foto´s van honderden fotografen van over de hele wereld en belangrijke stukken van kunstenaars zoals David Hockney, Helmut Newton, Jeanloup Sieff en Robert Rauschenberg.

Ed Sheeran

Caroline Sullivan

gebonden, 160 pagina's

237 x 185 mm

€ 12,95

Bestel

Journalist Caroline Sullivan duikt diep in de creatieve geest van Ed Sheeran om de verhalen achter alle songs van deze populaire singer-songwriter te achterhalen.


In een paar jaar tijd is Sheeran uitgegroeid tot een van de bekendste en succesvolste artiesten ter wereld. Hij verkoopt tientallen miljoenen albums en zijn muziekvideo’s worden online miljarden keren bekeken. Bovendien schrijft Sheeran zijn nummers zelf, in tegenstelling tot veel andere popsterren van dit moment. Hij is niet alleen een artiest maar ook een verhalenverteller. Dit boek beschrijft album na album en track na track de motivatie achter de songs, hoe ze zijn geschreven en waarom ze zo populair zijn.

Naaien met de lockmachine-LIBRERO

Naaien met de lockmachine

Julia Hincks

9789089984425

paperback, 128 pagina's

190 x 246 mm

€ 7,95

Bestel

Voor het snel en professioneel naaien van naden, zomen en decoratieve randen en steken gaat er niets boven de overlockmachine. Met dit boek haalt u, of u nu net bent begonnen met naaien of al veel ervaring hebt, alles uit uw machine. Naaien met de lockmachine staat boordevol foto’s en stap-voor-stapinstructies van basistechnieken, waaronder het inrijgen van de machine, het aanpassen van de instellingen en het naaien van nette naden op alle soorten stof. De projecten geven u de mogelijkheid om de diverse steken en technieken te oefenen en uw vaardigheden te perfectioneren.

501 yoga-oefeningen 978-94-6359-253-6

501 yoga-oefeningen

Nancy J. Hajeski

978-94-6359-253-6

gebonden, 192 pagina's

213 x 267 mm

€ 9,95

Bestel

Stel de perfecte work-out samen voor een fit lichaam en een ontspannen geest.

Dit boek biedt een grote hoeveelheid yogahoudingen die zijn gericht op het creëren van energie in je lichaam, het verbeteren van je uithoudings- vermogen en het vergroten van kracht in rug, armen, schouders, benen en buikspieren.

Yoga is goed voor hart en bloedvaten en voor het lymfe-, zenuw-en hormoonstelsel; maakt je leniger en verbetert je balans en maakt je beter bewust van wat je lichaam kan.

Alle soorten oefeningen zijn voorzien van informatieve anatomische illustraties die spieren tonen die tijdens de oefening actief zijn en spieren die de houding ondersteunen. Verder krijg je tips voor de juiste uitvoering, zodat je zeker weet dat je veilig en efficiënt oefent.

Met de talloze variaties én de verschillende moeilijkheids- graden bevat dit boek voor elk wat wils, ongeacht hoe fit je bent of hoeveel ervaring je met yoga hebt.

   Bestel          

                          

Bestel             

      

Gebonden

144 pagina's

195 x 240 mm

€ 7.95            

Koken met limoenen & citroenen - 75 verrassende en verfrissende recepten met citrusvruchten

Een eerbetoon aan de meest gebruikte vruchten in de keuken, vanaf hun oorsprong tot nu. Limoenen en citroenen geven elke maaltijd iets extra’s, van verbluffend eenvoudige gerechten tot geurige, complexe en rijkelijk gekruide schotels.

Mexicaanse keuken - authentieke recepten

Ontdek de heerlijk verse en spannende Mexicaanse keuken aan de hand van deze kleurrijke recepten voor authentiek streetfood en zinderende fiësta’s. In dit inspirerende boek deelt Felipe Fuentes Cruz, de Mexicaanse chef van het Londense restaurant Benito’s Hat, zijn familierecepten met je, zodat jij nu ook aan deze kant van de oceaan de allerlekkerste burrito’s, taco’s, salsa’s, salades, nagerechten en margarita’s kunt maken!Astronomieboek - 978-90-8998-339-8

Het astronomieboek - van het begin tot het einde der tijden, 250 mijlpalen in de geschiedenis van de astronomie en ruimtevaart

Jim Bell

978-90-8998-339-8

gebonden, 528 pagina's

192 x 223 mm

€ 14,95

Bestel

Dit prachtig geïllustreerde boek in de succesvolle serie van ‘Het wiskundeboek’,’Het natuurkundeboek’ etc, bevat 250 van de meest intrigerende mijlpalen uit de geschiedenis van de astronomie. We leven in een gouden eeuw van sterrenkunde en ruimteonderzoek, wat ons wellicht in staat stelt een van de grootste mysteries aller tijden te ontrafelen: Hoe is het heelal ontstaan? Zijn er andere planeten zoals de aarde? Zijn wij alleen?

Astronoom en planetair wetenschapper Jim Bell presenteert 250 van de meest baanbrekende astronomische gebeurtenissen, van de vorming van sterrenstelsels tot de recente ontdekking van ijs op Mars. Prachtige foto’s en illustraties begeleiden elk item.

1001 Uitvindingen die onze wereld veranderd hebben

1001 Uitvindingen die onze wereld veranderd hebben

Jack Challoner

gebonden, 960 pagina's

160 x 210 mmc

€ 19,95

Bestel

Herdruk in een gebonden editie met nieuw omslag.

Wie vond de telescoop uit? En wie de microscoop? Wat was er eerder: de stormram of de katapult? Hoe komt bakeliet aan zijn naam? En uit welk jaar dateert het internet? De antwoorden op deze en vele andere vragen zijn te vinden in dit rijk geïllustreerde boek.

1001 uitvindingen die onze wereld veranderd hebben is niets minder dan een geschiedenis van de wereld aan de hand van uitvindingen.

Living in Morocco | 978-3-8365-6819-7 | Taschen


Living in Morocco

INT

978-3-8365-6819-7

gebonden, 512 pagina's

140 x 195

€ 14,99

Bestel


978-3-8365-6631-5


Living in Bali

Reto Guntli, Anita Lococo, Angelika Taschen

INT

gebonden, 512 pagina's

140 x 195 mm

€ 14,99

Bestel


Ook verkrijgbaar:

living in Mexico

living in the Provence

living in Japan

living in Asia

Dit boek toont hedendaagse interieurs in het zonovergoten land dat zich uitstrekt van de Sahara tot de Middellandse Zee: Marokko.

De diversiteit is adembenemend: de landelijke architectuur van het zuiden is niet te vergelijken met de Spaans- Moorse sierlijkheid van de imperiale steden. Marokkaanse interieurs zijn net zo afwisselend als het land zelf, van de gerestaureerde paleizen in de medina van Marrakesh (waar de kunstminnaars van de internationale jetset nu wonen) tot de eenvoudige primitieve vissershuizen in Sidi Moussa d’Aglou.

Het boek ‘Living in Morocco’ is een aanrader voor iedereen die zich wil onderdompelen in Marokkaanse sferen.

Auteurs Barbara en René Stoeltie tonen een eclectische selectie van huizen die het meest wonderlijke van de Marokkaanse stijl laten zien.

Bladerend door dit boek, met sprookjesachtige interieurs krijg je gegarandeerd een inspiratieboost door de bijzondere kleuren, materialen en woonstijlen die voorbij komen.


Geliefd bij reizigers vanwege het weelderige, tropische landschap en de charmante mensen, wordt Bali beschouwd als een van de meest schitterende plekken op aarde. Spiritualiteit en de natuur vormen een integraal onderdeel van het dagelijks leven van de Balinezen. In Balinese huizen zijn muren niet verplicht, hout is overal, aardetinten zijn dominant, en rieten daken vind je in overvloed.  Uitkijkend op prachtige groene landschappen, majestueuze bergen, of een mooi kustlijn, ademen de huizen op Bali ontspanning. Men kan zich afvragen waarom niet meer mensen zich haasten om naar Bali te verhuizen


Quadrivium | 978-90-8998-303-9 | Librero

Quadrivium

Miranda Lundy, Daud Sutton, Antony Ashton, Jason Martineau, John Martineau

978-90-8998-303-9

gebonden, 410 pagina's

160 x 195 mm

€ 9,99

Bestel

Quadrivium is een verzameling van studies die stamt uit de Middeleeuwen, die het gevorderde onderdeel vormt van de zeven artes liberales. Het bestaat uit rekenen, muziek, geometrie en astronomie. Dit meer dan 400 pagina’s tellende boek bundelt voor het eerst in honderden jaren deze verschillende disciplines.

Het psychologieboek

Wade E. Pickren

gebonden, 528 pagina's

192 x 223 mm

€ 19,95

Bestel

Dit boek behandelt 250 mijlpalen in de geschiedenis van de psychologie, van 10.000 v.Chr. tot nu.

Mensen denken al heel lang na over wat we nu bestempelen als ‘psychologie’, maar pas de afgelopen 150 jaar heeft men getracht de ideeën uit de psychologie wetenschappelijk te bestuderen.

Dit boek is een weergave van deze ontdekkingstocht naar de psychologie, die gekenmerkt wordt door praktijken die zijn bedoeld om mensenlevens te verbeteren en om te gaan met de eisen van de huidige tijd. De mijlpalen variëren van het münchhausensyndroom en prosopagnosie (het onvermogen om vertrouwde gezichten te herkennen) tot hersenbeelden, archetypes en burn-out.

Anatomie van rek- & strekoefeningen - 9789089984722

Anatomie van rek- & strekoefeningen

Ken Ashwell Ph.D.

978-90-8998-472-2

paperback, 192 pagina's

215 x 275 mm

€ 9,95

Bestel

Een gedetailleerd maar beknopt boek voor zowel studenten anatomie, fysiotherapie en sportwetenschappen als gedreven sporters en iedereen die zijn conditie en flexibiliteit wil verbeteren.

De anatomische illustraties tonen 50 veelgebruikte stretchoefeningen en laten precies zien wat er in het lichaam gebeurt. Door de informatie over welke spieren worden aangesproken tijdens verschillende stretches krijgt u meer inzicht in de anatomie en de werking van het lichaam en kunt u uw stretchoefeningen effectiever maken.

omhoog

1   2   3   4   5   6

een keuze uit ons assortiment