home Informatie Aanbiedingen -Ramsj- 2ehands Nieuwsbrief Inkoop Bestelinfo


In dit zoekvak kunt u ons aanbod Taschen -  Librero en onze ramsj, op sleutelwoord doorzoeken

MOBIEL
Laatst bijgewerkt 25-5-2019


Zo gezond is kool - van boerenkool tot Chinese kool: creatieve recepten boordevol vitaminen en mineralen

Hildegard Möller

Gebonden - 128 pag - geïllustreerd

Van 19.95 voor 7.90

Bestel

Dat kool gezond is, weten we wel, maar dat je er zulke lekkere gerechten mee kunt maken, daar zullen veel mensen van opkijken.

Kool is de nieuwe gezonde allrounder onder de groenten, die zich in elk seizoen op vele manieren creatief laat bereiden: in smoothies, vitaminerijke salades of soepen, maar ook als hoofdingrediënt in pastagerechten. Maar er is meer! Wat dacht u van een koolrabiburger, bloemkoolpizza of trendy boerenkoolchips?

Kool is echt superfood! Dankzij het hoge gehalte aan mineralen en vitaminen zijn de verschillende koolsoorten een absolute must in een evenwichtige voeding. Met dit kookboek slaagt u erin om elke dag de gezonde kool op het menu te zetten!

Ontdek zelf hoe lekker en gezond kool is!


De Vuurvogel - Stravinsky - CD-boek

Gijs Scholten van Aschat e.a.

Gebonden - 32 pag - groot formaat - cd

Van 19.95 voor 7.90

Bestel

Vierkant prentenboek waarin het Russische sprookje van de vuurvogel wordt verteld, waarop Igor Stravinski (1882-1971) zijn gelijknamige compositie heeft gebaseerd. Geschreven door Bette Westera en geïllustreerd door Annemarie van Haeringen. Het spannende verhaal bij de zo mogelijk nog spannender muziek heeft kinderen vanaf 5/6 jaar altijd enorm gefascineerd.

Gijs Scholten van Aschat vertelt het verhaal dan ook zo goed dat je niet anders kunt dan geboeid blijven luisteren.

Koningen, kruisvaarders en kaliefen - Geloof, macht en geweld ten tijde van de kruistochten en de jihad

Brian A. Catlos

Paperback- 445 pag - geïllustreerd

Van 29.99 voor 12.50

Bestel


De jihad lijkt in het hedendaagse Midden-Oosten weer helemaal terug te zijn. Dat hoeft niet te verbazen, zeggen velen, want godsdienstoorlogen waren er al in de vroege middeleeuwen. Ook toen dreef het geloof in God, Allah of Jahweh volkeren tot gruwelijke daden. Maar is dat wel echt zo?

In Koningen, kruisvaarders en kaliefen zetten we voet aan wal in het Middellandse Zeegebied van de elfde eeuw, vlak voor de Eerste Kruistocht. Historicus Brian A. Catlos beschrijft levendig de tactische manoeuvres, de godsdienstige disputen en de kleurrijke figuren van die tijd.

Zijn verrassende conclusie: religieus extremisme was destijds niet zo belangrijk als tegenwoordig wordt verkondigd.

Net als vandaag de dag werd politiek bedreven op basis van eigenbelang, persoonlijkheid en ideologie. Contacten tussen de verschillende religies verliepen meestal vreedzaam en de ontmoeting tussen het christendom en de veel verfijndere islam legde zelfs de basis voor het moderne denken.

Koningen, kruisvaarders en kaliefen is unieke geschiedschrijving die een verfrissende kijk biedt op begrippen als geloof en macht.

Johannes Vermeer - het complete werk - Taschen - € 99.00 - Ezelsoor

Met de kleintjes de wereld rond - Zoek-en-vind voor de allerkleinsten

Marion Billet

Gebonden - 32 pag - geïllustreerd - groot formaat

Van 13.95 voor 6.90

Bestel

Welkom in het land van de kleintjes! De populaire Franse illustratrice Marion Billet heeft een kleurrijk en sprookjesachtig land gecreëerd, waarin de kleintjes hun dagelijkse gangetje gaan en het prima redden met elkaar - zonder storende of behulpzame 'groten' om hun te vertellen hoe het wel of niet moet.

Je kunt dit boek gewoon (voor)lezen, je kunt het als woordenboek gebruiken, maar ook als zoekboek, want op elke dubbele pagina ('op de boerderij', 'in de winkel', 'in huis', 'in het verkeer', etc.) worden peuters uitgenodigd om bepaalde dingen te zoeken en te benoemen. Elk kleintje heeft een eigen karakter en kinderen zullen al snel hun lievelingskleintje door het hele boek willen volgen. Volop mogelijkheden dus in het land van de kleintjes! Vanaf ca. 2 jaar

Expeditie Land Art - Landschapskunst in Amerika, Groot-Brittannië en Nederland

Sandra Smallenburg

Paperback - 207 pag - geïllustreerd - oblong

Van 39.90 voor 12.50

Bestel

Kunstenaars laten zich al eeuwen inspireren door het landschap, maar pas sinds de jaren zestig van de twintigste eeuw dient dat landschap ook zelf als kunst.. In deze uitgave van worden diverse Land Art projecten in Nederland, UK en USA besproken. Naast een uitgebreide beschrijving van de kunstobjecten wordt ook achtergrondinformatie verstrekt en is het geheel voorzien van vele foto's. De landschapskunst wordt in zeven hoofdstukken onderverdeeld aan de hand van de trefwoorden: Woestijn, Bliksem, Vulkaan, De Kunst van het Wandelen, Polder, Tuin en Bos. Land Art in Nederland wordt in het hoofdstuk 'Polder' besproken.

Deze uitgave is voorzien van meer dan 120 kleurenfoto's. Interessant voor niet alleen kunst- maar ook natuurliefhebbers!

De smaak van Sicilië

Ursula Ferrigno

Gebonden - 160 pag - geïllustreerd

Van 20.00 voor 9.90

Bestel

Sicilië geeft veel. Het is een vruchtbaar eiland. Door de vele voedingsstoffen die de Etna uitspuugt is de grond zeer vruchtbaar

De Siciliaanse keuken is veelzijdig en bevat een groot aantal ingrediënten die hun basis vonden in de Griekse, Romaanse, Arabische en Spaanse overheersingen.

Zo hebben de Arabieren de pistache- en citrusbomen meegenomen, de Spanjaarden (Moren) de couscous en kikkererwten en de Grieken al in 750 v.Chr. de wijnranken.

Ursula Ferrigno dook in de geschiedenis en oorsprong van de Siciliaanse keuken en selecteerde de meest onweerstaanbare recepten. Naast salades, vis & vlees, soepen & pasta's, ook veel aandacht voor brood en desserts.


En de hel brak los - De wereld in oorlog: 1939-1945

Max Hastings

Gebonden - 827 pagina's

Van 24.99 voor 12.50

Bestel

Max Hastings toont hoe de Tweede Wereldoorlog echt was .

Max Hastings heeft decennialang de Tweede Wereldoorlog onderzocht en beschreven. Met 'En de hel brak los' geeft hij voor het eerst een verpletterend totaalbeeld van hoe die oorlog werkelijk was. Tientallen miljoenen soldaten. Zestig miljoen doden. Gemiddeld 27.000 slachtoffers per dag. Tot in het kleinste detail beschrijft Hastings hoe de oorlog de levens van gewone mensen en van de groten der aarde door elkaar schudde. Dat haast intieme portret van een wereld in beroering wordt verweven met een nauwgezette beschrijving van de doorslaggevende militaire manoeuvres. Hastings toont hoe Hitler, Stalin en Churchill handelden en plaatst hen in een geloofwaardige menselijke context. In En de hel brak los belicht hij ook minder bekende episodes, zoals de oorlog met Finland of de Bengaalse hongersnood die een miljoen mensen het leven kostte.

Stamppotten

Anne Scheepmaker

Gebonden – 72 pag – geïllustreerd

Van 10.99 voor 6.90

Bestel

'Stamppotten' bevat vlees-, vis-, vegetarische en internationale stampotten in zowel traditionele als eenvoudige snel-klaar-recepten. Van zomerse frisse stamppotjes met lichte groenten tot de echt zware winterkost, dus voor elk wat wils!  Met een uitgebreide uitleg over de bereidingswijze.

Hoe het molletje aan zijn broek kwam

Zdenêk Miler & Eduard Petiska

Gebonden - 63 pag - geïllustreerd

Van 14.95 voor 6.90

Niet meet leverbaar


In dit tijdloze boek, gebaseerd op de tekenfilms van de befaamde Kratky Studio's in Praag, en getekend door Zdenek Miler, worden de avonturen van Molletje verteld. Molletje is een grappig beestje dat samen met zijn vriendjes in het bos woont en telkens geconfronteerd wordt met een grote uitdaging.

Humoristisch verhaal voor jong en oud. Vanaf ca. 5 jaar.

Stamppotten

Anne Scheepmaker

Gebonden – 72 pag – geïllustreerd

Van 10.99 voor 6.90

Bestel

'Stamppotten' bevat vlees-, vis-, vegetarische en internationale stampotten in zowel traditionele als eenvoudige snel-klaar-recepten. Van zomerse frisse stamppotjes met lichte groenten tot de echt zware winterkost, dus voor elk wat wils!  Met een uitgebreide uitleg over de bereidingswijze.

Een jaar in het zadel - 365 Verhalen uit de wielrenwereld

Giles Belbin & Daniel Seex

Gebonden - 352 pag - geïllustreerd

Van 29.99 voor 9.90

Bestel

De omvangrijke geschiedenis van het wielrennen is een fascinerende combinatie van aangrijpende sportmomenten, tot de verbeelding sprekende achtervolgingen en een legertje helden, waaghalzen en sportlegendes.

In dit boek maakt u een reis door het kalenderjaar, en elke dag vertelt een verhaal uit de wielerwereld, van de dood van de grote Fausto Coppi tot de dominantie van Sir Chris Hoy op de velodroombanen.

De verhalen, gedrukt, zijn stuk voor stuk juweeltjes vol leuke en interessante (historische) feiten. De wielerliefhebber zal smullen, ook van de prachtige gekleurde illustraties.

Jan en Noortje logeren bij opa en oma

Marianne Busser, Ron Schröder & Juliette de Wit

Gebonden- 41 pag - geïllustreerd - groot formaat

Van 14.99 voor 6.90

Bestel

Jan en Noortje mogen een nachtje bij opa en oma logeren. Maar wat moeten ze allemaal inpakken? En waar slapen ze eigenlijk? Opa stelt het schuurtje voor  en weet hij de kinderen goed te foppen. Uiteraard heeft oma een betere oplossing. Er is nog een kamer over in huis. Jan en Noortje vinden de kamer wel erg kaal, er hangt niet één schilderijtje. Maar daar heeft oma een idee voor: ze maken het kamertje samen af met meubels van zolder. En opa heeft een idee voor de kale muur… Vanaf ca. 3 jaar.


Mythen uit het oude Griekenland

Hein van Dolen

Paperback - 144 pag

Van 9.95 voor 5.00

Bestel

Wat is een oedipuscomplex? Waar komt het begrip tantaluskwelling vandaan? Wanneer voert men een titanenstrijd? Waarom spreken we over een achilleshiel als we iemands zwakke plek bedoelen? En hoe komen we aan de Olympische Spelen?

Veel begrippen die wij dagelijks gebruiken bevatten een verwijzing naar verhalen uit de Griekse mythologie. Antieke verhalen over de wereld van goden, halfgoden en helden. Verhalen waarmee de oude Grieken probeerden een verklaring te geven voor de natuurverschijnselen, voor het ontstaan van de wereld en de mens.

Deze mythen en sagen spreken ook vandaag nog tot de verbeelding. Niet alleen verrijken zij onze taal met beeldende uitdrukkingen, ook appelleren zij aan grote thema's en aan gevoelens die van alle tijden zijn. De Olympische goden hebben menselijke trekken, met hun gebreken en kwaliteiten; de tragische helden gaan ten onder aan liefde en bedrog, gaan op avontuur, en voeren oorlog als personages uit de beste hedendaagse literatuur.

Mythen uit het oude Griekenland wil de niet-klassiek geschoolde lezer laten kennismaken met de boeiende wereld van de mythologie, en het geheugen opfrissen van iedereen die deze verhalen uit zijn schooltijd kent, maar er het fijne niet meer van weet.

De kunst van het bakken - Delia Smith deelt haar geheimen

Delia Smith

Gebonden - 230 pag – geïllustreerd – groot formaat

Van 24.99 voor 12.50


Bestel

Delia's Book of Cakes werd in 1977 voor het eerst uitgebracht en is na al die jaren nog steeds een fenomeen. Om dit succes te vieren én mee te gaan met de tijd, is het boek volledig geactualiseerd. De eerste bladzijden geven informatie over de voordelen van zelf bakken en welke bakvormen en bakgerei geschikt zijn. Daarbij staan praktische tips, uitleg over ingrediënten en de eventuele geschiktheid voor gluten- en eivrij dieet.

De favorieten zijn uiteraard behouden, maar er zijn ook nieuwe recepten, nieuwe ingrediënten en nieuwere en eenvoudigere technieken bijgevoegd. De bereiding is zo eenvoudig mogelijk gehouden en wordt op duidelijke wijze beschreven. Inspirerend bakboek voor iedereen die van bakken houdt

Haan, kip en hoen - Een koffer vol leesplezier

Rian Visser & Caroline van Pelt

Gebonden - 125 pag - geïllustreerd - box

Van 16.95 voor 6.90


Bestel

Dit aantrekkelijk vormgegeven koffertje bevat drie omkeerboekjes voor beginnende lezers met zes korte verhalen over Haan, Kip en Hoen, die oplopen qua moeilijkheidsniveau, AVI-Start t/m AVI-E3.

Op een dag vinden Kip en Haan een vreemde vogel op het strand. Het is Hoen. Hoen komt van ver en is van uitputting op het strand in elkaar gezakt. Kip ontfermt zich over Hoen, maar Haan vindt het maar een vreemde vogel. En dom ook, want Hoen begrijpt niets van wat Haan zegt. Als Hoen eenmaal beter is blijkt hij verre van dom. Hij kan sommige dingen zelfs zo goed dat Haan jaloers wordt op de vreemdeling en een hek zet tussen het hok van Hoen en dat van hem en Kip. Toch moet Haan langzamerhand erkennen dat Hoen en hij best op elkaar lijken en als Hoen op een dag weer naar het zuiden vliegt, mist Haan zijn vriend. Gelukkig is het afscheid niet voor altijd, want de volgende lente komt Hoen weer terug. Een leuk koffertje, met aantrekkelijke verhaaltjes voor eerste lezers. Vanaf ca. 6 jaar.


Welk dierspoor is dat? - 106 sporen eenvoudig determineren

Paperback- 125 pag - geïllustreerd

Nu voor 5.00


Bestel

Gidsje over diersporen ingedeeld in zes groepen: pootafdrukken, vraatsporen, braakballen, uitwerpselen, nesten en holen en tenslotte een restgroep. In die laatste groep vinden we bijvoorbeeld eierschalen, vang- en vraatsporen van roofvogels, veren, kikkerdril en schedels.

Een praktisch gidsje in zakformaat (18 x 9 cm), handig voor elke natuurliefhebber.

De zandolifant

Rinna Hermann & Sanne Dufft

Gebonden - 28 pag - geïllustreerd

Van 13.95 voor 6.90

Bestel

Tijn speelt in zijn eentje in de zandbak. Met zijn voet trekt hij lijnen in het zand. Opeens ziet hij dat de lijnen een olifant zijn geworden. Was het maar een echte olifant, dan had hij iemand om mee te spelen. Dan valt Tijn in slaap en hij wordt gewekt door gesnuffel in zijn nek. Het is de slurf van de olifant, die Tijn op zijn rug tilt. Samen beleven Tijn en de olifant mooie avonturen. Als de vader van Tijn zijn slaperige zoon naar huis draagt, vraagt hij zich af hoe hij zo onder het zand komt te zitten... Dit sfeervolle prentenboek gaat over fantasie en vriendschap. De prachtige tekeningen zijn gemaakt door Sanne Dufft. Ze weet een magische wereld van zand te scheppen, waar kinderen helemaal in op kunnen gaan. Vanaf ca. 5 jaar.

Opa en Sammie

Amy Hest & Helen Oxenbury

Gebonden - 34 pag - geillustreerd - groot formaat

Van 13.95 voor 6.90

Bestel

Opa komt logeren bij Thomas en Sammie. Zullen Sammie en opa en vrienden worden? Opa zegt dat hij zijn best zal doen, maar hij kan niets beloven.1000 vogels - Een uniek en rijk geïllustreerd overzicht van duizend vogelsoorten

Sarah Hoggert

Gebonden – 288 pag – geïllustreerd – groot formaat

Van 27.50 voor 12.50

Bestel

In dit prachtige boek vindt u fraaie kleurenillustraties en uitvoerige beschrijvingen van duizend vogelsoorten van over de hele wereld.

1000 vogels werd samengesteld op basis van grondig onderzoek door een gespecialiseerd team van vogelkenners, auteurs en kunstenaars.

De schitterende illustraties, gemaakt door ornithologische kunstenaars van wereld faam, tonen u de bonte en betoverende diversiteit van de vogels die onze aarde rijk is. Aan de hand van vertegenwoordigers van ruim 170 vogelfamilies biedt deze uitzonderlijke collectie u een goed overzicht van de vogelwereld.

De tekst bij de afbeeldingen beschrijft van elke soort het verspreidingsgebied, de habitat, de grootte, het verenkleed, de balts- en nestelgewoonten en het karakteristieke gedrag.

1000 vogels is onmisbaar voor zowel fanatieke vogelaars als enthousiaste vogelliefhebbers.

Flip-flap boerderij - Vol gekke dieren en grappige rijmpjes

Axel Scheffler

Gebonden - 28 pag - geïllustreerd

Van 13.99 voor 6.90

Bestel

Wat gebeurt er als je een dwergkonijn met een melkkoe kruist? Dan krijg je een dwergkoe! En een klimgeit met een huismuis? Een klimmuis natuurlijk! Of een huisgeit, dat kan ook. Alle dieren op de boerderij zijn gesplitst in een onderkant en een bovenkant. Wie de juiste kop en poten bij elkaar vindt, wordt beloond met een vrolijk rijmpje.

De illustrator is wereldwijd bekend door de Gruffalo. Grappig interactief kijk- en benoemboek. Vanaf ca. 2,5 jaar.

Een schilder in Parijs - Henri Evenepoel (1872-1899)

Eric Min

De Bezige Bij - geb - 511 pag - geïllustreerd

Van 34.90 voor 15.00

Bestel

Henri Evenepoel liet naast een groots oeuvre van meer dan driehonderd schilderijen, etsen en tekeningen, bijna duizend foto's en honderden brieven na.

Dit terwijl  Henri Evenepoel maar is 27 jaar geworden Met die enorme voorraad aan materiaal maakt Eric Min in 'Een schilder in Parijs' de balans op van een tragisch kunstenaarschap en schetst hij een uitdagend stadsgezicht. Als een klassiek drama werpt dit boek licht op de levenswandel van een schilder die aanklopte bij de nieuwe tijd.

Assepoester - Prokofjev CD-boek

Marjolijn Hoff

Gebonden - 32 pag - groot formaat + cd

Van 19.95 voor 7.90

Bestel

'Assepoester' van Prokofjev is geschreven door Gouden Griffel-winnaar Marjolijn Hof en geïllustreerd door Martijn van der Linden. De muziekuitvoering is van het Russisch Nationaal Orkest en het verhaal op de cd wordt voorgelezen door Kitty Courbois.

Zo maken kinderen op een inspirerende manier kennis met klassieke muziek. Deze prachtige en geestige uitvoering van 'Assepoester' spreekt ook jonge kinderen vanaf een jaar of vier aan.

Getekend leven

Aline Kominsky & R. Crumb

Gebonden - 263 pag - geïllustreerd - groot formaat

Van 39.90 voor 12.50

Niet meer leverbaar

Al bijna veertig jaar maken de Amerikaanse striplegende Robert Crumb en zijn vrouw Aline samen strips waarin ze op schaamteloze wijze de diepte- en hoogtepunten van hun relatie uit de doeken doen. Alles leggen ze daarbij open en bloot op tafel, waarbij zowel Robert als Aline zichzelf tekenen.


Deze liefdevolle strips over hun samen-zijn bundelden ze in 'Getekend leven'.

Jan en Noortje op zwemles

Marianne Busser, Ron Schröder & Juliette de Wit

Gebonden - 42 pag - geïllustreerd - groot formaat

Van 14.99 voor 6.90

Bestel

Olle het vrolijke olifantje wil al zijn vriendjes een dikke knuffel geven, omdat hij zo blij met ze is. Maar niet iedereen zit daar op te wachten. Olle zoekt dapper verder naar iemand die wil knuffelen, totdat hij zelf geknuffeld wordt... Vanaf ca. 4 jaar.

Ons geniale geheugen - De onzichtbare kracht die onze toekomst bepaalt

Hannah Monyer & Martin Gessman

Paperback - 252 pag

Van 19.99 voor 7.90

Bestel

Waarom staat de herinnering aan een hondenbeet uit je kindertijd je nog zo haarscherp voor ogen, terwijl je al bent vergeten wat je vorig weekend hebt gedaan? Waarom is de rol van dromen bij het leerproces zo belangrijk? Wat is alzheimer en hoe ontstaat het? Hoe kun je je geheugen het beste trainen?

Neurobioloog Hannah Monyer en filosoof Martin Gessmann laten zien dat ons geheugen een wezenlijke bijdrage levert aan ons levensgeluk.

Het is van cruciaal belang bij ogenschijnlijk eenvoudige taken als autorijden en het bedienen van de wasmachine, voor essentiële zaken als het houden van je geliefden en onmisbaar bij het nemen van kleine en grote beslissingen.

Het geheugen is veel meer dan een zolderkamer vol herinneringen. Het is een onzichtbare kracht die bepaalt wat we ons herinneren, hoe we leren en wie we zijn.

Koken met granen - De lekkerste recepten met spelt, quinoa, boekweit, farro, polenta en meer

Laura Agar Wilson

Gebonden - 256 pag - geïllustreerd - groot formaat

Van 24.99 voor 12.50


Bestel

Nu er steeds meer aandacht is voor gezonde voeding, maken oude granen een comeback. Natuurvoedingswinkel, maar ook supermarkten, verkopen steeds meer bijzondere graan- en meelsoorten.

Ontdek de kracht van granen in meer dan 150 makkelijke en gezonde recepten!

De granen en zaden die in dit boek worden beschreven, staan bekend als 'oergranen'. Ze zijn namelijk nauwelijks veranderd sinds de oudste beschavingen ter wereld ze verbouwden en als voedingsmiddel gebruikten. Ze zijn niet alleen heel lekker, maar ook erg voedzaam en zitten vol vezels, proteïnen, gezonde vetten, vitaminen en mineralen. Bovendien zijn veel van deze granen glutenvrij, zoals amarant, quinoa en teff.

Ze zijn afkomstig van over de hele wereld en omdat ze een goede bron van proteïnen zijn, zijn ze goede vleesvervangers en ideaal voor vegetariërs en veganisten.

Maar ze vormen ook een gezond onderdeel van elke maaltijd waarin wél dierlijke vetten verwerkt zijn.Je kunt deze granen, die zich kenmerken door opwindende smaken en texturen, op verschillende manieren bereiden. Je moet ze niet beschouwen als slechts een eenvoudig bijgerecht, maar als volwaardig onderdeel van het hoofdgerecht.

De recepten in Koken met granen laten zien hoe veelzijdig oergranen zijn en hoe ze klassieke gerechten een nieuwe impuls kunnen geven.

Erdogan - De nieuwe vader van Turkije?

Nicolas Cheviron & Jean-Francois Pérouse

Prometheus - geb - 430 pag

Van 39.90 voor 12.50

Bestel

Over het land en over de leider kun je bijna alleen in vraagzinnen spreken. Is Turkije een vriend met vijandige grillen of eerder een tegenstander die soms een aardig gezicht trekt? Is het een macht in opkomst of juist een land dat op de rand van de afgrond staat? En wat wil Recep Tayyip Erdoğan, die sinds 2003 de Turkse leider? Is hij een vernieuwer of wil hij terug naar de tijd van de sultans? Turkije-kenners Nicolas Cheviron en Jean-François Pérouse gaan in ‘Erdoğan - Nieuwe vader van Turkije?’ op zoek naar de moeilijk te achterhalen realiteit van de zeemanszoon die een hoofdrolspeler op het wereldtoneel werd.Daar komt aap - Een koffer vol leesplezier

Rian Visser & Heleen Brulot

Gebonden- 125 pag - geïllustreerd - box

Van 16.95 voor 6.90


Bestel

Dit aantrekkelijk vormgegeven koffertje bevat omkeerboekjes waarin twee verhalen over aap staan die oplopen qua moeilijkheidsniveau, AVI-Start t/m AVI-E3.

Aap wil graag een baan, want hij verveelt zich. Hij gaat in de mijn van mol werken, maar dat is erg zwaar. Dan maar naar de stad om een baan te zoeken. En als je dan eenmaal veel geld hebt, wat doe je daar dan mee? Een leuk koffertje, met aantrekkelijke verhaaltjes voor eerste lezers. Vanaf ca. 6 jaar.


omhoog

    

Voorjaar 2019