home Informatie Aanbiedingen Ramsj 2ehands Nieuwsbrief Inkoop Bestelinfo
MOBIELLaatst bijgewerkt 9-12-2017

1   2   3   4   5   6


National Geographic. Around the World in 125 Years. Europe


GB


gebonden, 336 pagina's


269 x 374


€ 49,99


BestelNational Geographic. Around the World in 125 Years. Asia & Oceania


GB


gebonden, 392 pagina's


269 x 374


€ 49,99


Bestel


Deze uitgave toont meer dan 250 betoverende foto’s die rechtstreeks uit de archieven van National Geographic komen. Reizen, wildlife, wetenschap, geschiedenis, cultuur en behoud, deze gids is zowel een adembenemende hommage aan de geest en diversiteit van Europa als een uniek eerbetoon aan het beroemdste fototijdschrift van de wereld. Dit boek laat geen kans onbenut in deze ultieme reis langs de juweeltjes en verborgen kanten van het Europese continent. Van aansprekende zwart-witbeelden tot autochrome foto’s, van de gouden eeuw van Kodachromes tot digitale foto’s, dit is zowel een eerbetoon aan de kracht van fotografie als een unieke reis naar de ziel van Europa.

Al vijf generaties lang verbluft en onderricht National Geographic magazine mensen met schitterende foto’s en aangrijpende verhalen uit alle uithoeken van de aarde. Geïnspireerd op onze spectaculaire Around the World in 125 Years, toont deze uitgave meer dan 250 betoverende foto’s die rechtstreeks uit de archieven van National Geographic komen. Reizen, wildlife, wetenschap, geschiedenis, cultuur en behoud, deze gids is zowel een adembenemende hommage aan de uitzonderlijk gevarieerde wonderen van Azië en Oceanië als een uniek eerbetoon aan het beroemdste fototijdschrift van de wereld.

The Marvel Age of Comics 1961-1978


GB


gebonden, 396 pagina's


238 x 324


€ 39,99


Bestel


The Marvel Age of Comics 1961-1978 beschrijft de fantastische periode uit de stripgeschiedenis – een tijdperk waarin karakters en verhaallijnen een ongelooflijke ontwikkeling doormaakten en het superheldengenre werd herontdekt. Met honderden foto’s en verhalen van kenners schetst het boek een beeld van helden met heroïsche krachten en (bijna) buitenaardse tegenstanders, die tegelijkertijd ook moeten zien te overleven in een wereld die lezers heel goed herkennen; deze helden hebben dezelfde problemen, conflicten en tekortkomingen als iedereen. In de jaren zeventig zien we hoe Marvel ook de genres van de horror, sword and sorcery en Oosterse vechtkunsten introduceert, met onvergetelijke karakters als Man-Thing, Conan de Barbaar en Shang-Chi. Hiermee lieten ze zien dat hun ‘merk’ ook buiten de wereld van capes en maillots bestaansrecht heeft.

Whisky Librero 978-90-8998-870-6


Whisky


Charles Maclean, Lara Platman


gebonden, 288 pagina's


250 x 295 mm


€ 19,95


Bestel

Dit is een uitvoerig en sfeervol portret van Schotse distilleerderijen, van Talisker tot Lagavulin, van Laphroaig tot Dalwhinnie, van Isle of Arran tot Glenkinchie.


Het is een beschrijving van het ‘culturele terroir’ van de 50 belangrijkste distilleerderijen van Schotland en de ingrediënten, methoden en tradities die de meest verfijnde single malt whisky’s opleveren.


Meer dan 250 foto’s illustreren de essentie van de omringende landschappen in de loop van de jaargetijden, maar er zijn ook portretten van de ambachtslieden die er werken en afbeeldingen van de gebouwen zelf.


Dit is een unieke toevoeging aan de literatuur over Schotse whisky, van ’s werelds belangrijkste expert op dit terrein. Het is een bijzonder cadeau voor iemand die van plan is om een rondreis langs de Schotse distilleerderijen te maken, een souvenir voor iemand die ze al bezocht heeft en het volmaakte boek bij een dram bij u thuis.


(Eén van de eerste dingen die iedere aspirant drinker leert is dat whisky wordt gedronken per dram en dat de handeling zelf passend dramming wordt genoemd)Interiors Now!


INT


gebonden, 512 pagina's


140 x 195


€ 14,99


Bestel


Met een inspirerende rijkdom en diversiteit aan stijlen vind je in dit boek huizen, résidences, toevluchtsoorden en studio´s die ons doen verbazen. Alle gekozen interieurs in deze Bibliotheca Universalis-editie zijn uitingen van een persoonlijke visie die samen een volledig beeld geven van wat belangrijk is in het interieurdesign van nu.Steve McCurry. Afghanistan


INT


gebonden, 256 pagina's


267 x 370


€ 59,99


Bestel


In dit retrospectief van zijn werk in Afghanistan toont Steve McCurry meer dan 140 aangrijpende foto’s van een verscheurd, trots volk.


Bijna vier decennia lang reisde McCurry regelmatig door het land – van de woestijnen van Kandahar en de straten van Kaboel tot de afgelegen rivieren van Nuristan – waar hij de mensen op de gevoelige plaat vastlegde met een zeldzame en ontwapenende menselijkheid.


Zijn bekendste portret Afghan Girl (1984) heeft op de covers van tijdschriften over de hele wereld gestaan, en straalt ondanks de ellende die van haar gezicht is af te lezen een uitzonderlijke elegantie en waardigheid uit.


Net als veel van McCurry’s andere werken heeft het een tijdloze, schilderachtige kwaliteit – in schril contrast met de onrust in de regio waar de foto werd genomen.


Genetica in 30 seconden librero 978-90-8998-878-2


Genetica in 30 seconden

Jonathan & Matthew Weitzman

gebonden, 160 pagina's

190 x 235 mm

€ 9,95

Bestel

Wat is DNA en in hoeverre bepalen onze genen wie wij zijn? Hoe werkt gentherapie? In de voorbije eeuw is ons inzicht in de genetica enorm toegenomen. Deze toegankelijke gids vertelt u alles wat u moet weten, van de basiskennis tot de modernste technieken. Genetica in 30 seconden brengt de bijzonderste ontdekkingen van het vakgebied in kaart, van de basisprincipes van de celbiologie tot de recente ontwikkelingen in DNA-sequencing en genoombewerking. Vorderingen in stamceltherapie, dierenklonering, genetisch afgestemde behandelingen en genetisch gemodificeerde gewassen haalden het nieuws. Maar hebt u zich ooit afgevraagd hoe deze technieken werken en wat ze betekenen voor onze toekomst? Deskundigen kraken voor u de code. In vijftig bijdragen verklaren ze de belangrijkste termen en denkbeelden, telkens in driehonderd woorden en één afbeelding. Dompel uzelf onder in de wondere wereld van de genetica, verfraaid met een reeks sprekende beelden en ondersteund door woordenlijsten en biografieën van sleutelfiguren.


Atlas van de tweede Wereldoorlog € 14.95  9789089981899Atlas van de tweede Wereldoorlog


Alexander en Malcolm Swanston


paperback, 400 pagina's


246 x 191 mm


€ 14,95


Bestel


Dit boek geeft de beslissende veldslagen en gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog weer. De gedetailleerde kaarten en verklarende uitleg maken de grootste wereldbrand in de menselijke geschiedenis inzichtelijk, vanaf de Duitse inval in zijn buurlanden tot de atoombommen op Hiroshima en Nagasaki. Ze verklaren de oorsprongen van het wereldwijde conflict en ontleden de tactieken en strategieën die de sleutel tot de geallieerde eindzege waren.

Black Sabbath Librero 978-90-8998-897-3


Black Sabbath


Joel Mciver


gebonden, 224 pagina's


€ 19,95


Bestel

Black Sabbath was een Britse band  die de metal heeft uitgevonden en Black Sabbaths carrière gaat gepaard met elf verschillende bezettingen- alleen gitarist Tony Iommi bleef een  constante-  en negentien studioalbums, naast de achtentwintig soloalbums van de vier oorspronkelijke leden.


De band begon in 1968 als een blues-rockband in het covercircuit van Birmingham, Engeland. In hun worsteling om te ontkomen aan de naoorlogse, platgebombardeerde buitenwijken van Birmingham ontwikkelden de vier leden – gitarist en songwriter Tony Iommi, bassist en tekstschrijver Geezer Butler, zanger Ozzy Osbourne en drummer Bill Ward – een nieuw muziekgenre dat ze wereldberoemd maakte.


De groep heette oorspronkelijk Polka Tulk en daarna Earth en speelde vooral bluesrock. Omdat de groepsnaam Earth al door een andere band gebruikt werd, veranderden Iommi, Butler, Osbourne en Ward hun naam in Black Sabbath, naar een horrorfilm van Mario Bava die in de bioscoop tegenover de studio werd vertoond tijdens de opnamen voor hun titelloze debuutalbum. In 12 uur tijd leverden ze een plaat af met donkere teksten en muziek; hoofdzakelijk blues en hardrock.

Het album stond recht tegenover de flowerpowercultuur en werd razendsnel populair.


Ze vestigden een record met een interval van bijna 43 jaar tussen twee topnoteringen. Hun album 13 verscheen in juni 2013. Op 17 juni 2013 werd bekend dat het album in Groot-Brittannië op nummer 1 binnenkwam. In juni 2014 was Black Sabbath, na 16 jaar afwezigheid, headliner op Graspop Metal Meeting.


Op 4 februari 2017 gaf de groep een slotconcert in Birmingham.The Fairy Tales of the Brothers Grimm

Engelstalig

flexiband, 224 pagina's

137 x 195 mm

€ 12,00


The Fairy Tales of Hans Christian Andersen

Noel Daniel

Engelstalig

flexiband, 224 pagina's

137 x 195 mm

€ 12,00

Bestel

Bestel


Deze nieuwe pocketeditie bevat de 27 meest geliefde sprookjes (inclusief de klassiekers Assepoester, Sneeuwwitje, Doornroosje en Hans en Grietje) van de gebroeders Grimm.

Met prachtige vintage illustraties uit de jaren 1820 tot 1950 van kunstenaars als Kay Nielsen, Gustaf Tengren, Walter Crane en Arthur Rackham.

Voor zowel volwassenen als kinderen brengt deze editie de tijdloze magie terug van de sprookjes van Grimm, na de Bijbel de meest gelezen collectie verhalen van de wereld.


Deze nieuwe pocketeditie bevat de 8 meest geliefde sprookjes van Hans Christian Andersen ( zoals het Leleijke eendje, Kleine zeemeermin en Nieuwe kleren van de keizer)

Met prachtige vintage illustraties uit de jaren 1890 tot 1980 van kunstenaars als Kay Nielsen, Josef Paleček, Tom Seidmann-Freud, and  Lotte Reiniger.

Deze editie voor het hele gezin laat ons genieten van de magie van de sprookjes van Andersen

Lucian Freud Taschen 9783836560634


Freud (Lucian)

Sebastian Smee

gebonden, 96 pagina's

210 x 260 mm

€ 9,99

Bestel

Het gezin Freud, van Joods-Oostenrijkse origine, week in 1933 uit naar Engeland. Hij volgde een artistieke opleiding aan de Central School of Art (nu bekend als Central Saint Martins College of Art and Design) in Londen, waar hij zich vooral op het beeldhouwen toelegde.

Hij begon met schilderen aan het begin van de Tweede Wereldoorlog en liet zich inspireren door het expressionisme van George Grosz en Otto Dix.

Na de oorlog werkte hij een tijd in Parijs en men noemde hem al snel "de Otto Dix van de Neue Sachlichkeit", duidend op zijn rauw-realistische weergave.

Zijn schildertechniek veranderde van heel gedetailleerd eind jaren veertig naar een veel grover verfgebruik aan het eind van de 20e eeuw.

Zijn portretten en talloze naaktfiguren imponeren door een vaak agressief realisme, bijvoorbeeld het portret dat hij maakte van zijn vriend Francis Bacon in 1952. Het werk van Freud behoort tot de hedendaagse kunst en het neorealisme

Lucian Michael Freud (Berlijn 1922 – Londen 2011) was een Britse schilder van Joods-Oostenrijkse afkomst. Hij was een kleinzoon van Sigmund Freud en was de vader van schrijfster Esther Freud en modeontwerpster Bella Freud.


Boek der symbolen (ARAS)- TASCHEN  	9783836533089


Het boek der Symbolen

ARAS, Archive for Research in Archetypal Symbolism

gebonden, 808 pagina's

168 x 240 mm

€ 29,99

Bestel

Het boek der symbolen combineert originele en scherpzinnige essays over bijzondere symbolen met representatieve beelden uit alle delen van de wereld en uit alle eeuwen van de geschiedenis. De zeer leesbare teksten en bijna 800 mooie kleurenfoto´s worden op een unieke manier samengebracht om verborgen dimensies van betekenis te onthullen. Elk van de 350 essays onderzoekt de bovennatuurlijke achtergrond van een symbool en hoe het psychische processen en dynamica oproept. Alle factoren zoals etymologische wortels, het spel van tegenovergestelden, paradox en schaduw en de manier waarop verschillende culturen een symbolisch beeld hebben ontwikkeld worden in overweging genomen. Dit boek belicht hoe men vanuit een visuele ervaring van een symbolisch beeld in kunst, religie, het leven, direct zijn persoonlijke en psychologische resonantie ervaart.

 Atlas van het menselijk lichaam - Librero 978-90-8998-751-8


De atlas van het menselijk lichaam

Janet Parker (ed.)

paperback, 224 pagina's

230 x 300 mm

€ 9,95

Bestel

De atlas van het menselijk lichaam is een onmisbaar naslagwerk over hoe het lichaam eruitziet en hoe het werkt.

Deze prachtig geïllustreerde encyclopedie laat alle onderdelen van het lichaam in detail zien en vertelt over de levenscyclus van de mens. Dit boek is de perfecte inleiding voor iedereen; medische studenten, kunstenaars of geïnteresseerden in het prachtige wonder dat het lichaam is.  10 hoofdstukken, elk voorzien

Quadrivium -Librero 978-90-8998-303-9


Quadrivium


Miranda Lundy, Daud Sutton, Antony Ashton, Jason Martineau, John Martineau


gebonden, 410 pagina's


160 x 195 mm


€ 9,99


Bestel

Quadrivium is een verzameling van studies die stamt uit de Middeleeuwen, die het gevorderde onderdeel vormt van de zeven artes liberales. Het bestaat uit rekenen, muziek, geometrie en astronomie. Dit meer dan 400 pagina’s tellende boek bundelt voor het eerst in honderden jaren deze verschillende disciplines.

100 Interiors Around the World-TASCHEN


100 Interiors Around the World

INT

gebonden, 720 pagina's

240 x 316 mm

€ 39,99

Bestel

In deze speciale jubileuemeditie zijn bijzondere en inspirerende interieurs uit de hele wereld bij elkaar gebracht. Een fotoselectie van 100 bijzonder ingerichte huizen in o.a. Argentinië, China, Cuba, Frankrijk, Griekenland, Indonesië, Italië, Japan, Marokko, Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Spanje en Turkije. Alle stijlen zijn vertegenwoordigd, van minimalisme tot stedelijk eclecticisme. Wat deze optrekjes bindt is de authenticiteit, de liefde voor het detail en de uitbundige individuele expressie die nooit uit de mode zal raken.

Wiskunde  100 concepten - 10 x 10 ideeën uitgelegd

Marianne Freiberger, Rachel Thomas

paperback, 256 pagina's

165 x 135 mm

€ 7,95

Bestel

Van de stelling van Pythagoras en Einsteins relativiteitstheorie tot euclidische meetkunde en het vlindereffect: wiskunde biedt een geheel nieuwe taal waarmee we de verborgen patronen in ons heelal kunnen herkennen en beschrijven.


Dit boek is een perfecte inleiding tot de mysterieuze en magische wereld van getallen en neemt u mee op een bliksemtournee van de basis van de rekenkunde naar de fascinerende buitengrenzen waar wiskunde en filosofie samensmelten.

Met steeds 10 onderwerpen per 10 hoofdstukken, elk voorzien van verklarende illustraties, vormt Wiskunde 100 concepten de ideale kennismaking voor wie wil leren over de taal van getallen.

biologieboek Librero 978-90-8998-602-3


Het biologieboek

Michael C. Gerald

gebonden, 528 pagina's

192 x 223 mm

€ 19,95

Bestel

Met Het biologieboek willen de auteurs op een leesbare en aangename manier inzicht verschaffen in de 250 belangrijkste gebeurtenissen in de geschiedenis van de biologie. De beschrijvingen zijn begrijpelijk voor een breed publiek, maar bevatten ook nieuwe informatie en inzichten voor wetenschappelijk geschoolde lezers. Binnen het bestek van enkele alinea’s geven ze de essentiële achtergrondinformatie bij de betreffende mijlpaal, zonder de lezer op te zadelen met technische besprekingen en verklaringen. Elke mijlpaal staat op zich; de hoofdstukken zijn chronologisch gerangschikt, maar kunnen in willekeurige volgorde worden gelezen


Rustige plekken Barcelona

Siobhan Wall

paperback, 144 pagina's

164x153 mm

€ 7,95

Bestel

Barcelona heeft het allemaal: een centrum met modernistische architectuur, chique winkelstraten, restaurants waar u heerlijk kunt eten en drinken en een fantastische ligging temidden van heuvels en aan de Middellandse Zee.

Deze bruisende drukke stad heeft echter ook een rustige kant. Stille verborgen plaekjes waar u kunt ontspannen en soms geen mens tegenkomt. Via deze vredige groene parken, verborgen pleintjes, trendy galeries en vriendelijke bodega’s leert u een heel nieuw en verrassend gezicht van Barcelona kennen.

Deze uitgave onthult meer dan 120 bijzondere plekken om te eten, slapen, zwemmen en wandelen. Van restaurants tot culturele centra tot musea en religieuze gebouwen.

Deze gids helpt u om de rustige kant van Barcelona te ontdekken en moedigt u aan om ook op zoek te gaan naar nieuwe interessante plekken

Exodus Sebastião Salgado, Lélia Wanick Salgado - Taschen  9783836561303


Exodus


Sebastião Salgado, Lélia Wanick Salgado


Engels


gebonden, 432 pagina's


248 X 330 mm


€ 49,99


Bestel


Ook verkrijgbaar:


Genesis

Kuwait


Het is nu bijna een generatie geleden sinds Sebastião Salgado Exodus voor het eerst heeft gepubliceerd, maar het verhaal  dat het vertelt is in 16 jaar weinig veranderd. In de afgelopen decennia, zijn honderden miljoenen mensen over de hele wereld ontworteld, uit hun huizen verdreven door oorlog,onderdrukking en armoede. Sommigen vluchten om hun leven te redden; anderen riskeren hun leven om aan armoede te ontsnappen. De meeste belanden in vluchtelingenkampen of in de sloppenwijken van de derde wereld steden. Sommigen vinden  een beter leven in een welvarend land ver van hun eigen land.

Salgado heeft  in zes jaar meer dan 35 landen bezocht. Zijn project omvat Latijns-Amerikanen die naar de  Verenigde Staten zijn gevlucht, joden die de voormalige Sovjet-Unie ontvluchtten, Kosovaren gevlucht naar Albanië, de Hutu-vluchtelingen van Rwanda, evenals de eerste 'bootvluchtelingen' ; Arabieren en Afrikanen die probeerden Europa te bereiken over de Middellandse Zee.  


Met zijn bijzonder oog voor detail en beweging, vangt Salgado de bloedstollende momenten van  de migratiestroom. Er zijn foto’s van beladen vrachtwagens, overvolle boten en kampen uitgestrekt naar een bewolkte horizon, en dan is er; de vingerafdruk op een pagina -  het interview met een grenswacht - de baby geklemd aan de borst van een moeder.


Grannysquaresbijbel Librero 978-90-8998-635-1


De grannysquaresbijbel

Sarah Hazell

paperback, 160 pagina's

215 x 254 mm

€ 9,95

Bestel

Sommige gehaakte blokken zijn echte klassiekers; door hun tijdloze ontwerp zijn ze echte favorieten in de haakwereld geworden. In deze prachtig gefotografeerde collectie heeft ontwerpster en docente Sarah Hazell de mooiste patronen voor gehaakte granny squares verzameld, inclusief vijf inspirerende prachtige projecten. Bij elk gehaakt blok staat het niveau vermeld en elk ontwerp is voorzien van geschreven instructies en een schematische tekening. Bij het zien van de prachtige kleuren en de mooie garens weten ervaren hakers en haaksters weer waarom ze ooit gevallen zijn voor de granny square. Voor beginners kan elk blok de start zijn van een mooie hobby.


The Rolling Stones - .R.Golden - Taschen -  9783836552028


The Rolling Stones

Reuel Golden

GB

gebonden, 522 pagina's

33,0 x 33,0 cm

€ 99,00

Bestel


De aard van de roem en het succes wat The Rolling Stones in hun 50 jarige carrière hebben gehad en nog hebben, is ongekend. Hun bekende riffs en pakkende teksten staan in ons collectieve geheugen gegrift. Met hun bluesy rock roll en hun live-optredens maakte de band de weg vrij voor rock zoals we die vandaag kennen. Zij bepaalden ook de standaard voor de manier waarop een rockband er moest uitzien en hoe die zich moest gedragen.

De definitieve, geautoriseerde, geïllustreerde geschiedenis van ’s werelds grootste rock ’n rollband. Gemaakt in samenwerking met de leden van de band

Meer dan 500 pagina's met geweldige foto’s van enkele van's werelds grootste fotografen, met inbegrip van David Bailey, Peter Beard, Cecil Beaton, Bob Bonis, Anton Corbijn, Annie Leibovitz, Gered Mankowitz en Helmut Newton.

Met een voorwoord van ex-president Bill Clinton.

Helmut Newton. Pages from the Glossies- Taschen  9783836524490


Helmut Newton. Pages from the Glossies


INT


gebonden, 548 pagina's


222 x 295 mm


€ 39,99


Bestel


In deze editie zijn de meest  interessante foto's (voor Glossies)van Helmut Newton verzameld.  De meester van de modefotografie maakte die foto's in opdracht van  tijdschriften zoals Elle, Marie Claire, Vanity Fair en in het bijzonder Vogue. In deze uitgave vind je facimile's van meer dan 500 originele pagina's  en komen de soms gewaagde foto's met bijpassende typografie en lay-out uitstekend tot hun recht. De meeste foto's zijn gemaakt in de jaren 60 en 70.

Naast de facsimile's  zijn er ook persoonlijke anekdotes opgenomen. Tevens wordt Helmut gevolgd tijdens het scouten van modellen en het organiseren van een fotoshoot met Anna Wintour.


Deze Taschen uitgave werd gebruikt als catalogus bij de gelijknamige tentoonstelling in Berlijn

Het Boek Genesis geïllustreerd € 9.95-Librero


Het Boek Genesis geïllustreerd

gebonden, 128 pagina's

190 x 255 mm

Van € 9,95 voor € 4.95

Bestel

Het boek Genesis, dat enkele van de bekendste verhalen uit het Oude Testament bevat, vormde door de eeuwen heen een rijke bron van inspiratie voor kunstenaars. In deze speciale uitgave van Genesis zijn enkele van de mooiste kunstwerken bij elkaar gebracht, van schilderijen en fresco’s van oude meesters tot gebrandschilderde ramen en illustraties. De schilderijen zijn van onder anderen Rembrandt, Bruegel, Rubens, Caravaggio, Delacroix, Tiepolo en Tintoretto.


Het Wiskundeboek- C Pickove - LIBRERO 978-90-8998-037-3


Het Wiskundeboek

Clifford A. Pickover

gebonden, 528 pagina's

192 x 223 mm

€ 14,95

Bestel

Dit prachtig geïllustreerde wiskundeboek bevat 250 van de meest intrigerende mijlpalen uit de geschiedenis van de wiskunde. Op originele wijze beschrijft de auteur Pickover de stellingen, reeksen, functies, uitvindingen, problemen et cetera. Het boek brengt de lezer in vervoering en is geenszins saai of droog van stof. Het geeft de hersenpan een positieve boost.


Naaien met de lockmachine - LIBRERO 978-90-8998-442-5


Naaien met de lockmachine

Julia Hincks

paperback, 128 pagina's

190 x 246 mm

€ 7,95

Bestel

Voor het snel en professioneel naaien van naden, zomen en decoratieve randen en steken gaat er niets boven de overlockmachine. Met dit boek haalt u, of u nu net bent begonnen met naaien of al veel ervaring hebt, alles uit uw machine. Naaien met de lockmachine staat boordevol foto’s en stap-voor-stapinstructies van basistechnieken, waaronder het inrijgen van de machine, het aanpassen van de instellingen en het naaien van nette naden op alle soorten stof. De projecten geven u de mogelijkheid om de diverse steken en technieken te oefenen en uw vaardigheden te perfectioneren.

omhoog

1   2   3   4   5   6

een keuze uit ons assortiment