home Informatie Aanbiedingen Ramsj 2ehands Nieuwsbrief Inkoop Bestelinfo
MOBIELLaatst bijgewerkt 21-10-2017

een keuze uit ons assortiment

1   2   3   4   5   6   

Gustav Klimt Complete Paintings Taschen 9783836566612Gustav Klimt. Complete Paintings


Tobias G. Natter


gebonden, 604 pagina's


250 x 340 mm


€ 49,99


Bestel


Deze verkleinde uitgave van ‘the complete works’ ( oorspronkelijke prijs € 150) is een catalogus van alle schilderijen van Klimt en bevat alle bekende correspondentie: 231 brieven, kaarten en andere documenten.

Speciaal voor deze uitgave werden nieuwe foto’s gemaakt van zijn beroemde Stoclet-fries. Aan deze baanbrekende monografie werkten tien auteurs mee onder redactie van Tobias G. Natter, directeur van het Leopold Museum in Wenen.

Tao te Ching Lao Zi 97890576455310


Tao te Ching


Lao Zi


gebonden, 272 pagina's


155 x 240 mm


€ 12,95


Bestel


Het boek Tao Te Ching is een van de belangrijkste geschriften van het taoïsme, dat naast het confucianisme en boeddhisme een van de grote drie Chinese filosofieën is.


Het is een bundel van 81 korte teksten, die zowel ontologische als ethische aspecten van het leven behandelen. Het bespreekt hoe de wereld in elkaar zit, maar ook hoe men in het leven ‘juist’ handelt. Het eerste hoofdstuk begint met het woord Tao dat ‘de Weg’ betekent, het tweede hoofdstuk met Te dat ‘deugd, dapperheid, integriteit’ betekent. Centraal staan in de Tao Te Ching ‘het volgen van de Tao’ en Wu wei, ‘het niet ingrijpen, het loslaten’, dat wil zeggen, je niet verzetten tegen de loop der dingen, maar daar spontaan in meegaan.


Geïllustreerde editie in luxe zijden uitvoering. De nieuwe vertaling en de inleiding zijn van Chad Hansen, professor aan de Universiteit van Hong Kong.

Anatomie van het bewegende lichaam Librero 978-90-8998-861-4


Anatomie van het bewegende lichaam


John Brewer


paperback, 432 pagina's


135 x 165 mm


€ 7,95


Bestel


Het menselijke musculoskeletale systeem bestaat uit botten, spieren, kraakbeen, pezen en gewrichten. Samen met het zenuwstelsel zorgt het ervoor dat wij ons kunnen bewegen. In dit compacte boek zijn duidelijke fullcolour illustraties van de structuren in ons lichaam gecombineerd met beknopte verklarende teksten. Zo ontstaat een helder beeld van de wetenschap achter de menselijke beweging. Het boek begint met een overzicht van de structuren van het musculoskeletaal stelsel en het zenuwstelsel. Vervolgens wordt de biomechanica van beweging uit de doeken gedaan. Het belangrijkste deel toont tot in detail de anatomie van de meest voorkomende lichaamsbewegingen – gewricht voor gewricht, inclusief een uitleg over de betrokken anatomische structuren en de wijze waarop deze samenwerken om verschillende bewegingen te bewerkstelligen. In thematische intermezzo’s worden specifieke voorbeelden van menselijke beweging uitgelicht, zoals lopen, fietsen en sprinten.


Andy Warhol. Polaroids-Taschen-€ 74.99


Andy Warhol. Polaroids

Reuel Golden

INT

gebonden, 560 pagina's

262 x 340

39.99

Bestel

Dit boek, uitgegeven in samenwerking met de Andy Warhol Foundation, onthult honderden instantfoto’s van de kunstenaar. Portretten van beroemdheden als Mick Jagger, Alfred Hitchcock, Jack Nicholson, O.J. Simpson, Pelé en Debbie Harry, zelfportretten en stillevens, anonieme naakten en de high en low society van NY. Deze spontane beelden zijn een onmisbaar onderdeel van Warhols wereld en visie.40 kleurrijke dekens om te haken - 978-90-8998-882-9 - Librero


40 kleurrijke dekens om te haken


Leonie Morgan


paperback, 128 pagina's


222 x 222 mm


€ 9.95


Bestel

Leonie Morgan is terug met weer een prachtig boek vol prachtige steken en levendige kleurencombinaties. Dit boek bevat patronen voor blokken en losse steken, dus het is geschikt voor de liefhebbers van lange, rechte toeren, maar ook voor wie liever granny squares haakt. Elk van de 40 dekenontwerpen is voorzien van een patroonbeschrijving, een duidelijke schematische tekening en een grote foto. Ook staat vermeld hoeveel garen je nodig hebt voor het haken van dekens in drie maten: babydekens, dekens en beddenspreien. Inclusief een hoofdstuk met technische informatie, om je kennis op te frissen of als leidraad voor beginners. Ook vind je advies voor het kiezen van mooie kleurencombinaties en een selectie randontwerpen om je deken mee af te werken. Kortom, alles wat je nodig hebt om je eigen unieke deken te maken. Met zoveel patronen om uit te kiezen bevat dit boek genoeg inspiratie voor urenlang haakplezier!


Geometrie in de kunst - 978-90-8998-498-2 Librero


Geometrie in de kunst


David Wade


gebonden, 410 pagina's


160 x 195 mm


€ 9,95


Bestel


Dit boek gaat in op de invloed van het platonisme binnen de kunst. Elke studie van het platonisme moet beginnen met het in kaart brengen van de oorsprong en alle transformaties ervan, en van de manier waarop deze denkwijze zijn stempel drukte op het Europese intellectuele leven.


Geometria schetst eerst de grondbeginselen en de belangrijke bijdrage daarvan aan de latere klassieke wereld. Daarna de zwakke, maar hardnekkige invloed van het platonisme op het middeleeuwse denken en zijn opleving in de Italiaanse renaissance, en tot slot de manier waarop deze ideeën werden aanvaard en aangepast in de rest van Europa.


 Bettina Rheims  € 39.99 978-3-8365-6887-6Bettina Rheims


INT


gebonden, 480 pagina's


214 x 274


€ 39,99


Wordt medio oktober verwacht


Bestel


Bettina Rheims (1952) is topfotografe in Frankrijk. Mode, glamour, filmaffiches en platenhoezen zijn haar specialiteiten.


Op het eerste gezicht lijken haar foto’s als die uit een glossy magazine maar op het tweede gezicht ontstaat er een verrassend of zelfs onbestemd beeld.


Jarenlang stond ze zelf als model voor de camera en zo weet zij als geen ander hoe vrouwen zo natuurlijk mogeiijk overkomen. Niets forceren, onzekerheid mag.


Ook raakte zij dankzij haar activiteit als modefotografe vertrouwd met bepaalde aspecten van de Fotografie - met name de Kleur - en een zekere visie op het lichaam.

Bettina Rheims fotografeert evenzeer de huid als het lichaam van de vrouw. Ze speelt met een soort "hoogstaand voyeurisme", waarbij er een vreemde verstandhouding lijkt te bestaan tussen haar en haar modellen, of die nu beroemd zijn of niet.


Zowel professionele modellen en beroemdheden als transeksuelen, prostituees en arbeidsters poseerden voor haar camera. Ze kon met dezelfde intimiteit en hetzelfde instinct stripteaseuses, anonieme vrouwen en beroemde sterren zoals Madonna, Laetitia Casta of Charlotte Rampling afbeelden.


Dierlijk en menselijk, erotisch en melancholisch, smetteloze glamour en getekende huid. Voor haar twee grote retrospectieven in het Maison Européenne de la Photographie in Parijs en het Fotografiska Museet in Stockholm heeft fotografe Bettina Rheims een zeer gevarieerde, opwindende verzameling samengesteld van meer dan 500 van haar beste foto’s van de afgelopen 35 jaar.Nietzsche een visuele introductie Librero  - 978-90-8998-851-5


Nietzsche - Een visuele introductie


Laurence Gane & Piero


flexi, 176 pagina's


125 x 178 mm


€ 6,95Bestel


Friedrich Nietzsche, die in 1899 zijn verstand verloor en een oud paard omhelsde dat door zijn eigenaar werd afgeranseld, is zonder meer een van de belangrijkste en invloedrijkste maar ook meest ondoorgrondelijke en controversiële denkers van de afgelopen 150 jaar.


Zijn werk is berucht moeilijk, vaak tegenstrijdig en duister. Hij liep duidelijk vooruit op existentialisme, psychoanalyse, deconstructivisme en postmodernisme. Hij was een meester in de filosofische soundbite, het aforisme, en uitspraken als ‘God is dood’ en ‘Dat wat me niet doodt, maakt me alleen maar sterker’ hebben hem beroemd gemaakt – maar zat er systeem in zijn waanzin?


Dit boek, briljant geïllustreerd door Piero, toont niet alleen zijn onverschrokken kritiek op ijdelheid, religie, nationalisme en de filosofie zelf, maar onthult ook een verbluffend scherpe diagnose van de kwalen van de 21e eeuw.


Een controversiële reis langs de ideeën en uitspraken van een van de grootste filosofische oproerkraaiers van de 20e eeuw.
1001 Schilderijen die je gezien moet hebben - nieuwe editie


Stephen Farthing


gebonden, 960 pagina's


170 x 215 mm


€ 19,95


Bestel


Deze onmisbare, beeldende en verrassende gids geeft een vlijmscherpe dwarsdoorsnede van de geschiedenis van de schilderkunst.


Dit overzicht begint bij de muurschilderingen van de oude Egyptenaren en eindigt bij de nieuwste hedendaagse doeken, waardoor het niet alleen veelomvattend maar ook een bron van schoonheid is.


Hier staan 1001 van de boeiendste, fascinerendste, belangrijkste, verrassendste, meest controversiële en meest gedenkwaardige kunstwerken aller tijden afgebeeld.


Meer dan vierhonderd van de afgebeelde werken zijn in de twintigste en eenentwintigste eeuw vervaardigd; sommige werken zijn net ontdekt in moderne galerieën.


De onderhoudende teksten zijn geschreven door een internationaal team van kunstenaars, conservators, kunstcritici en verzamelaars, en geven informatie over de schilderijen en hun schilders.


Ayurveda Librero 978-90-8998-904-8


Ayurveda


G. Warrier, H. Verma, K. Sullivan


paperback, 224 pagina's


205 x 161 mm


€ 6,95Bestel


Hoe ayurveda uw geestelijke en lichamelijke gezondheid kan bevorderen. Dit boekje behandelt de theorie en praktijk van de ayurvedische geneeskunde. De heldere uitleg toont hoe u deze geneeswijze zelf thuis kunt toepassen

Anatomie in 30 seconden Librero 978-90-8998-770-9


Anatomie in 30 seconden


Gabrielle M. Finn


Gebonden, 160 pagina's


190 x 235 mm


€ 9,95


Bestel


We kennen allemaal het verschil tussen ogen en ellebogen, maar wat zijn het axon, de basale ganglia of de eilandjes van Langerhans? Waar bevinden ze zich en wat is hun functie? Met dit boek leert u uw lichaam beter kennen, vanbinnen en vanbuiten, door het lezen van 50 korte hoofdstukken.


Anatomie in 30 seconden laat zien hoe het menselijk lichaam werkt. Of u nu interesse heeft in geneeskunde of biologie, kunstenaar of atleet bent, of gewoon graag wilt weten wat uw huisarts bedoelt wanneer hij het heeft over ‘plexus’ of ‘humerus’, dit is de snelste manier om uw lijf te doorgronden. Zo ontdekt u bijvoorbeeld hoe de huid is opgebouwd.


Alles is tot in detail ontleed, van de botten tot de hersenen. Het resultaat van deze ontleding is telkens een samenvatting van 30 seconden, 300 woorden en 1 afbeelding. Zo doorgrondt u de elementaire structuren van het lichaam.


De inhoud wordt ondersteund met duidelijke infographics en een aantal biografieën van medische pioniers, tijdlijnen en 160 pagina’s overzichten.


handletteren Librero 978-90-8998-818-8


Handletteren


Thy Doan


paperback, 144 pagina's


230 x 180 mm


€ 7,95


Bestel


Laat je inspireren door deze verzameling van vijftig alfabetten in verrassend gevarieerde stijlen. Grafisch ontwerper en handletterspecialist Thy Doan Graves neemt je mee langs de alfabetten in simpel te volgen stappen. Op die manier kun je je het karakteristieke van elk ontwerp eigen maken. Ze vertelt alles wat je moet weten om een eigen alfabetstijl te creëren. Gebruik de voorbeelden uit dit boek om een persoonlijke toets te geven aan affiches, menu's, reclameborden, uithangborden, kunstwerken, scrapbooks, uitnodigingen, kaarten, brieven, doodles, dagboeken, folders, logo's en meer.


In dit boek vind je talloze lettertypes van letterkunstenaars om mee te experimenteren. Op de vele oefenbladzijden kun je letters combineren en uitproberen welke je het beste liggen. De vele voorbeelden bieden daarnaast een bron van inspiratie om zelf een alfabet te ontwerpen. Al zijn er een paar richtlijnen, handletteren biedt je de vrijheid om een werk helemaal naar je hand te zetten en er intens plezier aan te beleven.


Geschikt door de toegankelijkheid en de duidelijke voorbeelden voor een breed publiek, van jong tot oud.


Man Ray Taschen  	9783836564489


Man Ray


Manfred Heiting


INT


Paperback, 252 pagina's


210 x 275


€ 19,99


Bestel
Man Ray (1890-1976) is zonder twijfel een van de origineelste kunstenaars van de 20ste eeuw.


Zijn revolutionaire naaktstudies, modefoto’s en portretten luidden een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de fotografie in.


Hij werd geboren in Philadelphia en begon zijn artistieke carr’ère in New York. In 1921 verhuisde hij naar Parijs, waar hij enthousiast werd verwelkomd in de dadaïstische en surrealistische kringen.


Man Ray experimenteerde onvermoeibaar met nieuwe fotografietechnieken, zoals meervoudige belichting, rayografie en solarisatie.


Zijn erotische, speelse en soms sinistere composities tonen ongewone lichamen en objecten: vreemde, opvallende beelden die onze perceptie van de realiteit omverwerpen.

Kalliegrafietechnieken Librero 978-90-8998-820-1


Kalligrafietechnieken - een geïllustreerde handleiding voor kalligraferen & handletteren


Diana Hardy Wilson


paperback, 192 pagina's


220 x 220 mm


€ 9,95


Bestel


Uitgebreide, rijk geïllustreerde stap-voor-stap gids van de belangrijkste technieken voor kalligarfie en handletteren, van Romeinse kapitalen en uncialen tot gotische schriften, italic en zwelschrift.


Inspirerende werken van vooraanstaande kalligrafen en handletterdesigners laten zien welke kalligrafische stijlen en technieken het beste bij bepaalde onderwerpen passen.


Uitgebreide informatie over de grondbeginselen van het ontwerpen van letters en van de benodigde materialen en gereedschappen.


Een onmisbare leidraad voor iedere beginnende of gevorderde kalligraaf of handletteraar met ambities.

Veganistisch koken-C Steen-LIBRERO 978-90-8998-402-9


Veganistisch koken


Celine Steen en Joni Mari Newman


paperback, 272 pagina's


140 x 203 mm


€ 9,95

Bestel


Veganistisch koken is je geheime wapen om van elk denkbaar recept een verrukkelijk ‘geveganiseerd’ succes te maken ? snel en efficiënt. Zoek gewoon het niet-veganistische recept dat je wilt vervangen op, en het deskundige team bestaande uit Celine Steen en Joni Mari Newman legt nauwkeurig uit welke veganistische vervangingen je het best kunt gebruiken. Daarbij vertellen ze hoe je het recept vervolgens maakt zonder concessies aan de smaak te doen, met als resultaat gerechten die niet alleen overheerlijk maar ook gezonder zijn.


Dit boek bevat meer dan 200 vervangingen en recepten met stapsgewijze instructies om alles van boter en spek tot gelatine en kaas te vervangen. Ook vind je gezonde vervangingen om in plaats van gluten, suiker, vet en soja te gebruiken, waardoor je elk recept kunt aanpassen aan je dieeteisen.

Helmut Newton - Work - Taschen - Manfred Heiting 978-3-8365-2688-3


Helmut Newton - Work


Manfred Heiting


INT


gebonden, 280 pagina's


217 x 273 mm


€ 19,99


Bestel


Een overzicht van de provocerende, spraakmakende foto´s van Newton die een heel genre in de fotografie heeft geïnspireerd. Helmut Newton is vooral bekend om zijn verbazingwekkende modefoto´s, die generaties fotografen de weg wezen, en zijn naaktmodellen en portretten van beroemdheden.

Helmut Newton Work zal vooral interessant zijn voor diegenen die de gelimiteerde editie Sumo van Newton heel graag wilden hebben, maar zich dat niet konden veroorloven.Jheronimus Bosch. Het Complete Werk- Jubileum XL-editie TASCHEN 978-3-8365-4248-7


Jheronimus Bosch. Het Complete Werk

Stefan Fischer, Ute Kieseyer, Dr. Petra Lamers-Schuetze

gebonden, 300 pagina's

240 x 327 mm

€ 29,99

Bestel

Speciale jubileumuitgave van de XL-editie in verband met de tentoonstelling Jheronimus Bosch. Visioenen van een genie in het Noordbrabants Museum, die van 13 februari t/m 8 mei 2016 te zien was

Deze monografie presenteert het complete oeuvre van Bosch en toont het enorme compositorische bereik van de kunstenaar en de meest bizarre en complexe details met paginagrote reproducties  en overvloedige details. Onder leiding van kunsthistoricus en Boschkenner Stefan Fisher verkennen we allerlei fascinerende elementen die alle taferelen bevolken, van hybride wezens tussen mens en dier en een beeldend gebruik van spreekwoorden en gezegden. In deze uitgave wordt veel aandacht besteed aan Bosch’ allerberoemdste werk, het betoverende, angstaanjagende drieluik Tuin der Lusten

Keuzes en strategieën - Librero - € 9.95 978-90-8998-683-2


Keuzes en strategieën

Jordi Deulofeu

gebonden, 144 pagina's

190 x 235 mm

€ 9,95

Bestel

Al tijdens onze eerste schooljaren komen we in aanraking met ­priemgetallen. Ondanks de mythe zijn ze in feite niet zo ­complex als ze lijken. Om te kunnen begrijpen wat priemgetallen zijn, ­hoeven we alleen maar een getallensysteem te kennen en de vier ­rekenkundige basisbewerkingen uit te kunnen voeren. Toch vormen ­priemgetallen een van de boeiendste uitdagingen in de geschiedenis van de ­wetenschap. Wie geïnteresseerd is in de wiskunde, komt ze ­ongetwijfeld tegen en raakt erdoor gefascineerd.

De invloed van priemgetallen is niet alleen binnen de wiskunde ­merkbaar. Ongemerkt hebben priemgetallen op allerlei domeinen van ons dagelijks leven een plekje veroverd. Zo worden ze bijvoorbeeld ­ingezet bij de bescherming van computers, bankoverschrijvingen en het veilig kunnen bellen met een mobiele telefoon – ze zijn van ­wezenlijk belang voor onder andere computerbeveiliging.

Granny squares - 30 tassen  librero 978-90-8998-699-3


Granny squares - 30 tassen

Margaret Hubert

paperback, 128 pagina's

217 x 217 mm

€ 9,95

Bestel


Dit fantastische boek boordevol creatieve projecten is het resultaat van een passie voor granny squares gecombineerd met een liefde voor handtassen. Het is een ode aan de granny square. Margaret Hubert heeft tassen ontworpen voor elke gelegenheid en in allerlei vormen en maten. Gebruik het garen dat aangegeven staat bij het patroon of kies zelf een garen van dezelfde dikte voor uw eigen unieke project. Ter inspiratie bevat dit boek tien prachtige ontwerpen voor granny squares en bij elke square vindt u de patronen voor drie heel verschillende tassen. Er zijn kleine amulettasjes, ruime rugzakken en er is zelfs een aktetas voor mee naar kantoor. U kunt meteen aan de slag met deze tassen voor elke gelegenheid!

 Priemgetallen Librero 978-90-8998-678-8


Priemgetallen

Enrique Gracián

gebonden, 144 pagina's

190 x 235 mm

€ 9,95

Bestel


Al tijdens onze eerste schooljaren komen we in aanraking met ­priemgetallen. Ondanks de mythe zijn ze in feite niet zo ­complex als ze lijken. Om te kunnen begrijpen wat priemgetallen zijn, ­hoeven we alleen maar een getallensysteem te kennen en de vier ­rekenkundige basisbewerkingen uit te kunnen voeren. Toch vormen ­priemgetallen een van de boeiendste uitdagingen in de geschiedenis van de ­wetenschap. Wie geïnteresseerd is in de wiskunde, komt ze ­ongetwijfeld tegen en raakt erdoor gefascineerd.

De invloed van priemgetallen is niet alleen binnen de wiskunde ­merkbaar. Ongemerkt hebben priemgetallen op allerlei domeinen van ons dagelijks leven een plekje veroverd. Zo worden ze bijvoorbeeld ­ingezet bij de bescherming van computers, bankoverschrijvingen en het veilig kunnen bellen met een mobiele telefoon – ze zijn van ­wezenlijk belang voor onder andere computerbeveiliging.


 Scheikundeboek Librero 978-90-8998-802-7


Het scheikundeboek

Derek B. Lowe

gebonden, 528 pagina's

195 x 220 mm

€ 19,95

Bestel

Dit boek biedt een chronologische reis langs 250 intrigerende mijlpalen uit de geschiedenis van de scheikunde, van pakweg 500.000 v. Chr. Tot heden, aangevuld met een blik in de toekomst. Het boek begint met de vorming van kristallen. Daarna gaat het voorwaarts in de tijd om de ontwikkeling van de kennis op het gebied van de chemie te zien veranderen, in een duizelingwekkende ontwikkeling.

De auteur gaat tijdens deze tijdreis in op uiteenlopende onderwerpen als toxicologie, Daltons atoomtheorie, superkritische vloeistoffen, daguerreotype en de algemene gaswet, maar ook fosfaatkunstmest, röntgendiffractie, de maillardreactie en de strutuur van DNA komen aan de orde.

Met aanstekelijk enthousiasme laat de auteur u kennismaken met fascinerende wereld van de scheikunde, die een onvoorstelbaar grote invloed heeft op ons dagelijks leven.

Cartoon animatietekenen  Librero 978-90-5764-033-


Cartoon animatietekenen

Preston Blair

paperback, 216 pagina's

260 x 230 mm

€ 9,95

Bestel

In dit boek leert u hoe u uw animatiefiguur ontwikkelt en hem een eigen karakter geeft, hoe u moet omgaan met perspectief, hoe u bewegingen levensecht weergeeft en hoe u door mimiek en lichaamstaal emoties kunt uitdrukken. Alles over inkleuring, achtergronden, storyboards en synchronisatie.


1001 Ideeën- LIBRERO 978-90-8998-371-8


1001 Ideeën


Robert Arp


gebonden, 960 pagina's


170 x 217 mm


€ 19,95


Bestel

1001 ideeën die ons denken veranderd hebben! is een uitgebreide gids met de interessantste en creatiefste ideeën met betrekking tot uiteenlopende onderwerpen op politiek, maatschappelijk, kunstzinnig, religieus, wetenschappelijk, architectonisch, psychologisch en filosofisch gebied. Iedereen met een onderzoekende geest vindt hier een schat aan stimulerende gedachten, afkomstig van de oude wijsgeren Confucius en Plato tot de scherpe denkers van vandaag.100 Contemporary Wood Buildings 978-3-8365-4281-4


100 Contemporary Wood Buildings

Philip Jodidio

INT

gebonden, 656 pagina's

240 x 305 mm

€ 39,99

Bestel


In 100 Contemporary Wood Buildings is te zien dat hout, hoewel mogelijk het oudste, ook een van de meest moderne bouwmaterialen is. Dankzij computergestuurde ontwerptechnieken kan hout op verbazingwekkende nieuwe manieren bewerkt worden. Hout is zo hedendaags als maar zijn kan, economisch, ecologisch en van nature warm.

Engelen - Librero -  € 4.95


Engelen

Francis Melville

paperback, 128 pagina's

190 x 245 mm

€ 4,95

Bestel

Over het algemeen worden engelen gezien als gevleugelde wezens die tussen de hemel en de aarde bemiddelen, maar in feite zijn het zuiver spirituele wezens die in elke vorm die zij zich wensen kunnen verschijnen. In de joodse, christelijke en islamitische leer wordt gewag gemaakt van engelen die van God gezonden boodschappen aan de mensen brengen en hun op elk gebied behulpzaam zijn. Met gebruikmaking van de traditionele en mystieke engelenleer neemt dit inspirerende boek u mee door de geschiedenis van de engelen en verhaalt over de krachten en speciale eigenschappen van de geliefdste engelen. Het onderzoekt de vele functies en manifestaties van de engelen: als boodschapper en bemiddelaar, en als beschermer en metgezel.

omhoog

1   2   3   4   5   6